Thermomix İle Mevsiminde Sebzeler, Profesyonel Lezzetler


Gündem 1.09.2020 20:02:00 0
Thermomix İle Mevsiminde Sebzeler, Profesyonel Lezzetler

Doğal olarak yetiştirildiği ve doğal yolla olgunlaştıkları için vitamin ve mineral açısından daha zengin olan mevsim sebzelerini tüketmenin çok daha lezzetli ve sağlıklı olduğu konusunda uzmanlar uyarıyor. Sağlıklı beslenmenin önemini benimseyen mutfağın uzmanı Thermomix, mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli tarif seçenekleri sunuyor.

 

12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, gıdaları besin değerlerini kaybetmeden, doğruyor, karıştırıyor, yoğuruyor ve pişiriyor. Dijital çipi ve tarif kitaplarında, mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli tarifler sunan Thermomix, meyve ve sebzeleri mevsimi dışında tüketebilmeniz için de reçel ve konserve yapımı gibi saklama yöntemlerinde de en büyük yardımcınız oluyor.

 

Restoranlara gitmeden, profesyonel lezzetler”

 

Ekim ayının vazgeçilmez lezzetleri havuç, patlıcan ve mantar gibi malzemelerle isterseniz sık sık tercih ettiğiniz tarifleri isterseniz de sadece restoranlarda yiyebildiğiniz tarifleri hazırlamanız için Thermomix en pratik seçenek oluyor.

Sağlıklı, kolay ve hızlı yemekler hazırlamak için, artık profesyonel olmaya gerek kalmıyor. Çünkü Thermomix, dijital ekranı sayesinde birbirinden farklı yüzlerce tarif seçenek sunarak, kullanıcılarına yol gösteriyor. Thermomix kullanıcılarına, kebapçıya gitmeden harika bir Alinazik, restorana gitmeden tam kıvamında Mantarlı Risotto’yu menüsüne alıp, tadını çıkarmak kalıyor.

 

 

Aynı tariflerden sıkılanlara yeni alternatifler

 

Thermomix, yaratıcı ve farklı tarifler konusunda da yardımcı oluyor. Havuçlu Mercimekli Humus gibi tariflerle, sofralarınıza farklı dokunuşlar yapmanıza yardımcı olan Thermomix ile size malzemeleri karıştırma kabına koymanız ve tarifinizin hazır olduğu uyarısını veren bitiş uyarısını beklemeniz kalıyor. Üstelik Thermomix bakliyat ve tahılları yıkamak için de kolaylık sağlıyor. İçinde mercimeklerle birlikte süzgeci karıştırma kabına yerleştirmeniz, üzerlerini geçecek kadar su ekleyip, 1-1.5 dk/hız 5-6'da karıştırmanız yeterli.

 

Klasik humus tarifi yerine arada da Havuçlu Mercimekli Humus yapmak gibi yüzlerce alternatif ile sofralarınız daha lezzetli ve göz dolduran bir hale geliyor.

 

Thermomix’i incelemek, yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Vorwerk Hakkında

Thermomix, merkez ofisi Almanya'nın Wuppertal şehrinde bulunan Vorwerk Grup’un markalarından biridir. 1883 yılında kurulan Vorwerk aile şirketi, yüksek kaliteli ürünlerin doğrudan satışını yapmaktadır. Bu ürünlerden biri de 45 yıldan fazladır günlük pişirmeyöntemlerini basitleştirmesiyle haklı bir ün kazanan çok fonksiyonlu Thermomix mutfak aletidir. 12 farklı cihazın görevini yerine getiren ve binlerce güvenilir tarif sunan Thermomix, dünyanın dört bir yanında yedi milyondan fazla kullanıcı için yemek yapmayı bir keyif haline getiriyor. Bugün 45.000 'in üzerinde danışman Thermomix'i, tüketicilerin evinde kişiye özel demo yaparak tanıtmakta, müşteriler de satış sonrası hizmetlerden yararlanmaktadır. Ürün; Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz, Avusturya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, İrlanda, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Tayvan ve Çin'de kendi şirketi tarafından sunulmakta, yaklaşık 35 ülkede de satışı distribütörler tarafından yapılmaktadır.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.