Tıp için YDUS başvuruları başladı

ÖSYM, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı başvurularını almaya başladı.


Gündem 1.10.2021 12:00:00 0
Tıp için YDUS başvuruları başladı

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Girişi Sınavı'na adaylar müracaatlarını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığı veya bireysel olarak başkanlığın "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek. 11 Ekim'e kadar başvuruların yapılacağı sınava ilişkin ayrıntıya hazırlanan kılavuzlarda yer verildi.

19 Aralık'ta yapılacak sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağı için adayların, sınava müracaatta bulunmadan veya başvuru için merkezlere gitmeden önce HES kodu edinmeleri gerektiği kaydedildi.

 

https://twitter.com/OSYMbaskanligi/status/1443833216918564898

Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi