TKDK'DAN BURDUR'A PEŞ PEŞE MÜJDELER


Gündem 21.07.2020 20:29:00 0
TKDK

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran'dan Burdur'lulara bir müjde daha geldi. "Yıldıran yaptığı açıklamada: Sayın Bakanımızın bugün açıklandığı 8.Başvuru Çağrı Dönemi 2. Grup seçilen başvurular arasındaki 43 süt işleme tesisi ve süt toplama merkezi arasında Burdur’dan 4 proje ile bu grupta da en fazla projesi desteklenecek illerden biri olduk.
 

Hayırlı olsun Burdur

Hatırlatma : %55–%70 hibe oranından artı vergi muafiyetlerinden yararlanarak hayvancılık yatırımı yapmak isteyenler için son başvuru 27 Temmuz.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.
Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Futbol A.Ş., kulüp başkanı Cenk Doğan ve CEO Barış Güçlü ev sahipliğinde, kulüp tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Etkinliğe taraftar gruplarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Başkan Doğan, sezon başından
Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti Isparta basınının sevilen ismi Bülent Gülçimen (56), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Gülçimen’in vefatı, ailesi, dostları ve basın camiasında derin üzüntü yarattı.
Futbolda haftanın maç takvimi Türkiye’de profesyonel futbol liglerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre; Süper Lig’de 24, 1. Lig’de 28, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26, Beyaz Grup’ta 28 ve 3. Lig’de 23. hafta karşılaşmaları
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl