TKDK'DAN BURDUR'A PEŞ PEŞE MÜJDELER


Gündem 21.07.2020 20:29:00 0
TKDK

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran'dan Burdur'lulara bir müjde daha geldi. "Yıldıran yaptığı açıklamada: Sayın Bakanımızın bugün açıklandığı 8.Başvuru Çağrı Dönemi 2. Grup seçilen başvurular arasındaki 43 süt işleme tesisi ve süt toplama merkezi arasında Burdur’dan 4 proje ile bu grupta da en fazla projesi desteklenecek illerden biri olduk.
 

Hayırlı olsun Burdur

Hatırlatma : %55–%70 hibe oranından artı vergi muafiyetlerinden yararlanarak hayvancılık yatırımı yapmak isteyenler için son başvuru 27 Temmuz.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

DSİ kepçesiyle ‘define arama’ iddiası Burdur’u karıştırdı Kamuya ait kepçenin izinsiz kazıda kullanıldığı iddiası şehirde büyük tepki toplarken, İl Özel İdaresi’nin denetimsiz işleyişi eleştirilerin odağına yerleşti.
Burdur ASH il müdürlüğünden şehit öğretmenin ailesine anlamlı ziyaret Ağlasun’da Şehit Öğretmen Bayram Yeşil’in annesine yapılan ziyarette, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri destek ve dayanışma mesajı ileterek öğretmenlerin anlamlı gününde şehitlerin aziz hatırasını yad etti.
Burdur’da sağlıkta yeşil dönüşüm başladı İl Sağlık Müdürlüğü’nün BAKA destekli “Yeşil Hastane” projesinin ilk fazı tamamlandı; eğitimlerle oluşturulan Yeşil Ekipler tüm sağlık tesislerinde çevresel dönüşüme öncülük edecek.
TİMBİR'e “yılın sivil toplum kuruluşu” ödülü Dijital medya alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında düzenlenen programda “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne değer bulundu.
Jandarma Ekipleri: Aydoğmuş Vahşetini Aydınlatmak İçin yağmur-çamur demeden mücadelede ediyor AYDOĞMUŞ’TAKİ VAHŞET SONRASI JANDARMA ZAMANLA YARIŞIYOR BÖLGEDE YOĞUN YAĞMUR VE ÇAMURDA, ARAMA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR..