TOFAŞ Büyükçekmeceyi ağırlıyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, 573 gün sonra taraftarıyla buluşuyor. 2 Ekim Cumartesi günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak Büyükçekmece karşılaşması saat 18.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.


Gündem 1.10.2021 18:00:00 0
TOFAŞ Büyükçekmeceyi ağırlıyor

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonu Türk Telekom galibiyetiyle başlayan TOFAŞ, 2. hafta mücadelesinde Büyükçekmece Basketbol’u konuk ediyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Mavi Yeşilliler, 2 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de evinde oynayacağı karşılaşmayla birlikte Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süredir ayrı kaldığı taraftarına kavuşacak. Son olarak 8 Mart 2020 tarihinde oynanan Afyon Belediyespor karşılaşmasını salondan izleyebilen basketbol severler, 573 gün sonra Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda yerini alarak takımlarını destekleyebilecek. Karşılaşma Tivibu Spor 2’den de canlı olarak ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 3. haftasında 9 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Darüşşafaka Basketbol’a konuk olacak. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’de ise sezonun ilk maçında 5 Ekim Salı günü saat 19.00’da sahasında Belçika temsilcisi Filou Oostende ile karşı karşıya gelecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı