TOFAŞın rakibi Gaziantep Basketbol


Gündem 13.11.2021 12:00:00 0
TOFAŞın rakibi Gaziantep Basketbol

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 8. haftasında sahasında Gaziantep Basketbol ile karşı karşıya gelecek. 14 Kasım Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 8. haftasında TOFAŞ, evinde Gaziantep Basketbol’u ağırlıyor. Ligde oynadığı son 2 maçta Anadolu Efes ve Frutti Extra Bursaspor’a mağlup olan, hafta içinde FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde SIG Strasbourg’u yenerek moral depolayan Mavi Yeşilliler, taraftarının desteğiyle ligde 2 maç sonra kazanmak isterken, Tutku Açık yönetimindeki Gaziantep Basketbol ise ligde geçen hafta sahasında Galatasaray NEF’i yenmeyi başarmıştı. Lig sıralaması açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesinde iki takımın da 4 galibiyet-3 mağlubiyeti bulunuyor.

14 Kasım Pazar günü oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma Tivibu Spor 2’den canlı yayınla ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligin 9. haftasında 20 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Semt77 Yalova Basketbol ile karşı karşıya gelecek.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!