TOKİ'den dev indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor...


Gündem 3.05.2020 13:07:00 0
TOKİ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin indirim kampanyası için başvurular başlıyor. TOKİ tarafından, borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim yapılacak. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek. İşte TOKİ'nin indirim kampanyasıyla ilgili tüm merak edilenler...

 

TOKİ'den son dakika haberi geldi. On binlerce vatandaşın merakla beklediği indirim kampanyası başlıyopr. İndirim kampanyasına, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil olmayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 19 Haziran'a kadar ilgili bankaya başvurabilecek.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yılki indirim kampanyasına başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak.

TOKİ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim yapılacak. Yüzde 20 indirim kampanyasından, bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Erzurum Valiliği’ne eski Isparta Valisi Aydın Baruş Atandı İçişleri Bakanı olan Mustafa Çiftçi’nin yerine, eski Isparta Valisi olan ve son olarak Gümüşhane Valisi olan Aydın Baruş atandı. Karar Resmî Gazete’de yayımlandı.
Bakan Kacır’dan Antalya’ya Teknokent Hamlesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde Antalya Teknokent Ar-Ge 4 Binası ile GO Girişim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Abdullah Erin ilk iftarda şehit aileleri ve gazilerle buluştu Isparta Valisi Abdullah Erin, Ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrada bir araya gelerek, “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur” mesajını verdi.
Serik’te ev yangını: 84 yaşındaki kadın hayatını kaybetti Antalya Serik’te çıkan ev yangınında 84 yaşındaki Hasibe Büyükdemir yaşamını yitirdi.
Burdur valisi Bilgihan aile ziyaretlerini sürdürüyor Vli Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri kapsamında Demir, Uysal ve Gümüş ailelerini ziyaret ederek Kışla Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi; talep ve önerileri dinledi.