TORKU YERLİ MİLLİ GAZOZ ÜRETECEK


Yaşam 6.03.2020 01:01:00 0
TORKU YERLİ MİLLİ GAZOZ ÜRETECEK

Tüketicilerin ısrarla Torku markalı bir gazlı içecek beklentisi ve talebi sonrası önce insan sağlığı ve gıda güvenliği ilkesinden taviz vermeyecek şekilde yaklaşık 4 yıl süren Ar - Ge faaliyetleri özelinde birçok versiyonda ürün denemesi yapılmış, gurmelere test ettirilmiş ve en iyisi hedeflenerek geliştirilmiş bir içecek Torku No On.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve Konya Şeker Ar – Ge birimlerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayla bitki özlerinin ve meyvelerinin karışımı sağlanarak hiçbir inorganik bileşen kullanılmadan uygun asitlik değeri belirlenip ne gazoz ne de kola olan, baharatlardan gelen doğal aroma bileşenleri içeren, “Başka Bir Şey” sloganı ile muadillerinin ötesinde özgün bir ürün olan TORKU NO ON, Türkiye’nin yeni gazlı içeceği olacak.

Sağlıklı, içimi doğal, yapay lezzet içermeyen ve doğal serinlik kaynağı Torku No On’u tadan tüketiciler, içeceği sahiplenip kendi sloganını bile buldu “Torku, güvenle içeceğimiz On Numara Beş Yıldız bir ürün üretmiş. Torku No On”.

whatsapp-image-2020-03-03-at-12.51.23.jpeg

22 ilde dolandırıcılık operasyonu: 247 tutuklama Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde 22 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında 390 şüpheli yakalandı.
TİMBİR 3 yaşında; “Dijital Medyanın Birliği, Türkiye’nin Gücü" Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), internet medyasının kurumsallaşması yolunda yürüttüğü çalışmalarla üçüncü kuruluş yılını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.
Hava trafiği artış gösterdi: 2 ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet Türkiye genelindeki havalimanlarında ocak–şubat döneminde direkt transit yolcular dahil olmak üzere toplam 32 milyon 877 bin 752 yolcuya hizmet verildi.
Antalya turizmi bayrama hazır: Rezervasyonlar doluyor Antalya’da Ramazan Bayramı öncesi turizm hareketliliği başladı. POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, açık otellerde doluluk oranının yüzde 95-100’e ulaşmasını beklediklerini söyledi. Erken rezervasyonlar geçen yılın üzerinde seyrediyor,
“Isparta’da beş kala iftar ve kadın programına katılım” Bakan Işıkhan, gençlerle sürücülere iftarlık dağıttı, ardından güçlü kadınlar için düzenlenen programda mesajlar verdi.