TOROSGAZ VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ İDDİASI

Burdur’daki evine 2014 yılında abonelik alan Hüseyin Asan (65) doğal gaz firmasının yeniden proje çizdirmesini isteyerek gazı açmayıp kendisini mağdur ettiğini iddia etti.


Gündem 29.08.2022 00:08:00 0
TOROSGAZ VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ İDDİASI

Hüseyin Asan, Burdur merkez Yeni Mahalle’deki evine 2014 yılında Torosgaz firmasından abonelik aldı. Kendisi Antalya’da yaşayan Asan, Burdur’daki evini kiraya verdi. Asan doğal gaz aboneliğini de kiracısının üzerine devretti. Evini yeniden kiraya veren Asan, doğal gaz aboneliğini geçtiğimiz günlerde kendi üzerine devraldı. Firma elemanlarının doğal gazı açmak için geldiklerinde evin doğal gaz projesinin hatalı olduğunu söyleyerek gazı açmadıklarını iddia etti.

Asan; “2014 yılında doğalgazımı aldım. Bir yıl sonra aboneliği kiracılarıma devrettim. 3 defa kiracı değişti. 2020 yılında kiracı çıktıktan sonra aboneliği kapattırdım. 26.08.2022 tarihinde yeniden aboneliğimizi aldık. Gazı açmaya geldiler proje yanlış dediler. Madem proje yanlıştı 8 yıl önce neden gazı açtınız. Burada gaz firması beni mağdur ediyor. 2014-2020 arası bir şey yoktu da şimdi mi yanlış oldu. Şimdi yeniden proje yaptırmak için 800 lira para vereceğim. Benim durumumda olan birçok kişi olduğu söyleniyor.” diye konuştu.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı