Trabzonspor derbide son anda güldü


Gündem 6.11.2021 21:30:00 0
Trabzonspor derbide son anda güldü

Süper Ligin 12nci haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Beşiktaşı deplasmanda uzatmada bulduğu golle 2-1 yendi.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'u konuk etti. İstanbul'a lider ve namağlup giden Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanında 90+6'da kazandı.

Karşılaşmada gol perdesini Abdülkadir Ömür, 45+4. dakikada attığı golle açtı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Beşiktaş ikinci yarıda 62'nci dakikada beraberliği buldu. Savunmadan seken top Cyle Larin'in önünde kalırken Kanadalı futbolcu topu filelere gönderdi ve skor 1-1'e geldi.

Karşılaşmada uzatma anları oynanırken, 90+6'da Trabzonspor ani hücuma kalktı. Nwakaeme ile Cornelius'un paslaşmaları sonrası Cornelius topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Mücadele de bu sonuçla sona erdi.

Beşiktaş deplasmanında yaptığı kurtarışlarla galibiyetin mimarlarından olan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, maçın bitişinin ardından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.



Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor 30 puana çıkarak namağlup liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 20 puanda kaldı ve bu sezon ligde 6. kez puan kaybı yaşadı

Milli maç arasından sonraki haftada Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanına gidecek. Trabzonspor sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek..


.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor