TRT, ‘ÖMÜR DEDİĞİN’ PROGRAMI EĞİRDİR’DE ÇEKİM YAPTI

TRT’de yayınlanan ve yönetmenliğini Zeliha İlhan Doymuş’un yaptığı ‘Ömür Dediğin’ programı cennet ilçemiz Eğirdir’de çekim yaptı.


Sanat 22.10.2022 22:46:00 0
TRT, ‘ÖMÜR DEDİĞİN’ PROGRAMI EĞİRDİR’DE ÇEKİM YAPTI

TRT’de yayınlanan ve yönetmenliğini Zeliha İlhan Doymuş’un yaptığı ‘Ömür Dediğin’ programı cennet ilçemiz Eğirdir’de çekim yaptı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Her Cumartesi akşamı 21.45’de TRT Haber ekranında yayınlanan ve izleyicisini ekrana kilitleyen programda konukların geçip giden yıllardan arta kalan hüzünlerini, mutluluklarını yeniden dillendirildiği programın Eğirdir’deki çekimleri Yeşilada Mahallesinden Mustafa Daldal ve hayatını ele aldı. 

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Programın sunucusu ve yönetmeni Zeliha İlhan Doymuş "Program çekimlerinde zaman zaman ağlayıp zaman zaman gülüyoruz. O yorgun yüzler yıllarca koparıp attıkları binlerce takvim yapraklarını yeniden ellerine alıyor ve bu defa kendi tarihlerini yazıyorlar arka yüzlerine. Sararmış yapraklar yeniden canlanıyor." dedi. 

Bir 2 kişi görseli olabilir

Eğirdir’i çok sevdiğini ve inanılmaz bir doğası olduğunu ifade eden Doymuş, bizlere yardımcı olan başta Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve personeline çok teşekkür ediyorum, dedi. Çekimler sonrası Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü makamında ziyaret eden Sunucu ve Yönetmen Zeliha İlhan Doymuş Başkan Gök’e teşekkür etti. Başkan Veli Gök’te ‘Ömür Dediğin’ programın sunucusu ve ekibine teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

TRT, ‘ÖmürDediğin’ Programı önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Yayın tarihini tüm halkımıza duyuracağız.

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı
Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu
Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti
İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret