Gündem

Gündem Haberleri

TSK 181 hedefi ateş altına aldı


Gündem 10.10.2019 01:34:00 0
TSK 181 hedefi ateş altına aldı

Milli Savunma Bakanlığı: "Türk Silahlı Kuvvetleri Barış Pınarı Harekatı kapsamında şu ana kadar terör örgütüne ait toplam 181 hedefi ateş altına aldı"

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile gece yarısına kadar terör örgütüne ait toplam 181 hedefin ateş altına alındığını açıkladı. Bakanlığın sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında yer alan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile şu ana kadar terör örgütüne ait toplam 181 hedefi ateş altına aldı" denildi.

“Başdeğirmen’den Öğretmenlerine Anlamlı Ziyaret” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret Lisesi’nden Coğrafya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Talip Önen ile Fevzi Paşa İlkokulu’ndan öğretmeni Sunay Seyhan’ı ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Talip Önen,
AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel’e ADGİAD Yönetiminden Ziyaret Türel, ADGİAD yönetimini ağırladı: “Şehrimizin gelişiminde STK’ların rolü çok büyük”
Senirkent’te 24 Kasım’a Özel Tören 24 Kasım Öğretmenler Günü, Dr. Tahsin Tola MTAL’de düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakam Seda Gür ve Belediye Başkanı Hüseyin Baykal’ın katıldığı programda öğretmenlere hediyeler takdim edildi.
Keçiborlu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı Keçiborlu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, tören, etkinlikler ve öğretmenlere özel yemek programıyla kutlandı; Başkan Yusuf Murat Parlak tüm öğretmenlere armağan takdim ederek günlerini tebrik etti.
Kepez’de “Akdeniz kültür ve Edebiyat Başkenti” çalıştayı düzenlendi Kepez’de düzenlenen Akdeniz Kültür ve Edebiyat Başkenti Çalıştayı, Cem Seymen’in katılımıyla kültür ve edebiyatın kente sağlayacağı katkıları masaya yatırdı.