TÜBİTAK projelerine İzmit desteği


Gündem 11.07.2021 14:30:00 0
TÜBİTAK projelerine İzmit desteği

Çevreye duyarlılık projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı çerçevesinde düzenlenen ‘Kocaeli’de Sanayinin Doğa İle Kardeşliği’ faaliyetinde eğitim desteği verdi

KOCAELİ (İGFA) - TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında ilimizde düzenlenen ve İzmit Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hayata geçirilen “Kocaeli’nde Sanayinin Doğa ile Kardeşliği Projesi”ne İzmit Belediyesi katkı sağladı.

Projede kapsamında; İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Kocaeli genelindeki okullardan 50 eğitimciye eğitim verdi. Çevre ve geri dönüşüm hakkında bilgilendirmeler yapan ve geri dönüşüm çalışmaları eğitimleri veren İzmit Belediyesi ekipleri, aynı zamanda atölye ve tesis ziyaretleri de gerçekleştirdi. Atık toplama ve geri dönüşüme konularında dikkat çeken uygulamalarla adından yurt genelinde söz ettiren İzmit Belediyesi, projeye destek veren kurumlar arasında da yerini aldı.

Atıkların kaynağında ayrıştırılması, geri dönüştürülebilir atıklar ve belediyenin çevre ve geri dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi içerikli bir sunum gerçekleştiren İzmit Belediyesi yetkilileri, sunuma katılanlara sertifika takdim etti.


İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı
Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı
Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte