Tüfenkciden Malatyada Yeni Sanayi Sitesi değerlendirmesi

Küçük Sanayi Sitesinin şehrin dışına çıkarılması için yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, projenin hangi aşamada olduğuyla ilgili bilgilendirdi.


Gündem 22.02.2021 11:00:00 0
Tüfenkciden Malatyada Yeni Sanayi Sitesi değerlendirmesi

MALATYA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığından bin 100 dönüm bir alan istedik ve bunu temin ettiklerini kaydeden Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, bin dönümlük bir mera alanı aldıklarını ve toplamda 2 bin 100 dönümlük bir alan rezerv alan olarak Malatyaya kazandırıldığını kaydetti. Tüfenkçi, Küçük Sanayi Sitesinin şehrin dışına çıkarılması yönünde elini taşın altına koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkana teşekkür etti. 

Büyükşehir Belediyesinin bölgede yol çalışmalarına başladığını ifade eden Milletvekili Tüfenkçi, "Milli Savunma Bakanlığından alınan yer içindeki binalarla birlikte teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi de bir yandan bu binaları yeni yapılacak sanayi sitesine entegre etmek için dönüştürme çalışmaları yaparken bir yandan da yol çalışmalarına başladı. İnşallah Yeni Sanayi Sitemiz hayırlara vesile olur" dedi.  Tüfenkçi, "İnşallah burada yapılacak olan Yeni Sanayi Sitemiz faaliyete geçtiğinde hem bölgeye hem de Türkiyeye örnek bir projeyi hayata geçirmiş oluruz" diye konuştu.


Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı
Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı
Promosyon listesi güncellendi Promosyon listesi güncellendi
Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...