Tülin Tezer, tecrübelerini paylaştı


Gündem 27.07.2021 14:00:00 0
Tülin Tezer, tecrübelerini paylaştı

Bursada Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi İş İnsanları Derneği’nin (NİLSİAD) öncülüğünde, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) iş birliğiyle düzenlenen “Değerler Buluşuyor Tecrübe Konuşuyor” söyleşilerinin konuğu, SEGER Ses ve Elektrikli Gereçler A.Ş. Genel Müdürü Tülin Tezer oldu.

BURSA (İGFA) - Renaulttan, Teslaya, Forda dünya devi otomobil, kamyon, iş makinası markalarına korna üreten Segerin Genel Müdürü olan Tülin Tezer, "Değerler buluşuyor tecrübe konuşuyor" söyleşisinde hem başarı hikâyesini anlattı, hem de girişimci adaylarına tecrübeleri ile cesaret verdi.

NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ile NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, selamlama mesajlarını pandemi sebebiyle video yoluyla iletti.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan söyleşide, Tülin Tezer, Gazeteci Elif Sezgin’in sorularını yanıtladı. Seger’den bahseden Tezer, “Türkiye’de kendi sektörümüzde lider konumdayız. Ürünlerimizi pazarlayan 14 tane distribütör firma var. Bursa dışında 2004 yılından beri de Çin’de üretim yapıyoruz. Çin’den ve Türkiye’den 70 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. 50 farklı ülkede tescilli bir marka olan Seger, kendi alanında global bir Türk markası. Bursa’da 200’e yakın kişi çalışıyor. Bursa’daki fabrikamızda 9 milyon, Çin’de de 6 milyon olmak üzere yıllık toplam 15 milyon adetlik üretim kapasitemiz var” diye konuştu.

"İşin kadını erkeği yoktur" diyen Tezer, “Bu kalıpları yıkmalıyız. Çocukluğumuzdan beri erkek mesleği, kadın mesleği gibi sınıflandırmalar yapılıyor. Bu önyargılarla büyümüşüz. Özellikle otomotiv sektöründe çok fazla kadın rol model olmaması bu önyargıların kırılmasını zorlaştırıyor. Toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarıyla ve başarılı rol modellerle bu durumun yavaş yavaş kırılacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı