Gündem

Gündem Haberleri

TUMEFten İGFye ziyaret

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Bursa İl Başkanı Tülay Armağan ve yönetimi İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demiri ziyaret etti.


Gündem 11.10.2021 15:30:00 0
TUMEFten İGFye ziyaret

BURSA (İGFA) - Kısa adı TUMEF olan Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu Bursa üyeleri, İGF'ye yaptığı ziyarette federasyon çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Uyuşturucu kullanan gençleri topluma kazandırmak istediklerini söyleyen TUMEF Bursa İl Başkanı Tülay Armağan, gençleri sanatsal ve sportif faaliyetlere teşvik etmek amacı ile kurulduklarını anlatarak, "Bir gencimizi bile uyuşturucudan kurtarabilirsek, bu işten çok gurur duyacağız. Güzel çalışmaların içerisinde olduğumuzu düşünüyorum" dedi. Sadece uyuşturucuyla mücadele etmediklerinin altını çizen Armağan, aynı zamanda kadına şiddet ve hayvan haklarını koruma, cinsel istismar ile doğa ve çevreye verilen zararları önleme ile ilgili de çalışmaları olduğunu anlattı.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir ise, bünyelerindeki internet medyaları ile TUMEF'in çalışmalarını duyurmada her zaman yanlarında olacaklarını sözünü vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da CHP'liler Burdur’da tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinledi.
Antalya Serik’te trafik kazası: 2 kişi... Antalya – Alanya D400 karayolu Gedik Kavşağı’nda sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Isparta’da 12 Saatlik Güven Operasyonu Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Huzur Güven Uygulaması” gerçekleştirerek, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı denetimler yaptı.
Özgür Özel İmamoğlu'nun mesajları için Burdur'daydı CHP’nin 81 ilde düzenlemeyi planladığı mitingler kapsamında Burdur’da toplanan partililer, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinledi.
Gazeteci Bülent Gülçimen son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 56 yaşındaki gazeteci Bülent Gülçimen, Koçtepe Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi; törene ailesi, siyasetçiler, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.