Gündem

Gündem Haberleri

TUMEFten İGFye ziyaret

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Bursa İl Başkanı Tülay Armağan ve yönetimi İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demiri ziyaret etti.


Gündem 11.10.2021 15:30:00 0
TUMEFten İGFye ziyaret

BURSA (İGFA) - Kısa adı TUMEF olan Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu Bursa üyeleri, İGF'ye yaptığı ziyarette federasyon çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Uyuşturucu kullanan gençleri topluma kazandırmak istediklerini söyleyen TUMEF Bursa İl Başkanı Tülay Armağan, gençleri sanatsal ve sportif faaliyetlere teşvik etmek amacı ile kurulduklarını anlatarak, "Bir gencimizi bile uyuşturucudan kurtarabilirsek, bu işten çok gurur duyacağız. Güzel çalışmaların içerisinde olduğumuzu düşünüyorum" dedi. Sadece uyuşturucuyla mücadele etmediklerinin altını çizen Armağan, aynı zamanda kadına şiddet ve hayvan haklarını koruma, cinsel istismar ile doğa ve çevreye verilen zararları önleme ile ilgili de çalışmaları olduğunu anlattı.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir ise, bünyelerindeki internet medyaları ile TUMEF'in çalışmalarını duyurmada her zaman yanlarında olacaklarını sözünü vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gençler Dezenformasyona karşı farkındalık kazanıyor Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Birliğinde “Medya Etiği ve Sorumlu Gazetecilik” Kampı
Isparta–Antalya karayolu’nda drone destekli trafik denetimi Isparta–Antalya Karayolu Kapıkaya mevkiinde drone destekli trafik denetimlerinde geçiş kuralları, hatalı sollama ve emniyet kemeri kullanımı kontrol edilirken, sürücülere “kurallara uy, hayatı tehlikeye atma” uyarısı yapıldı.
Uluborlu’da yaban domuzu popülasyonuna karşı kontrollü av Uluborlu Belediyesi, artan yaban domuzu popülasyonunun tarım arazilerine ve vatandaşların güvenliğine zarar vermesini önlemek amacıyla kontrollü av çalışması gerçekleştirdi; yaklaşık 25 domuz etkisiz hale getirildi.
Kaş–Anamur arasında denizde fırtına uyarısı Meteoroloji, Kaş–Anamur hattında denizde fırtına uyarısı yaptı. Rüzgârın 6–8 kuvvetinde (50–75 km/s) eseceği belirtilirken, balıkçılar ve denizciler için dikkat çağrısı yapıldı.
Isparta Haltercileri Türkiye Şampiyonasında Madalyaları Topladı 27 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar – Gençler – Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonasında Isparta sporcuları büyük başarı gösterdi.