TÜMSİAD Isparta Şubesi iş insanlarına mihmahdarlık yapacak


Gündem 13.12.2019 22:45:00 0
TÜMSİAD Isparta Şubesi iş insanlarına mihmahdarlık yapacak

TÜMSİAD Isparta Şubesi, işletmelerini geliştirmek, büyütmek ve yurt dışına taşımak isteyen iş insanlarına mihmahdarlık yapacak. Konuya ilişkin TÜMSİAD Isparta Şube Başkanı Mehmet Pamuk bir açıklama yaptı. 

 

Pamuk yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Ülkemizin 2023 hedefleri çerçevesinde belirlenen ithalat ve ihracat rakamlarına ulaşmak, ticaret hacmini genişletmek için TÜMSİAD Isparta Şubesi olarak, 'MİHMANDAR 2023' projesiyle yurtdışı gezilerinizde büyük bir yükü omuzlamaya hazırlanıyor. Bu proje kapsamında Isparta TÜMSİAD olarak ilimizde bulunan işletmelerin ulusalararası arenada gelişim göstermesi, sektörleri takip edebilmesi, ithalat, ihracat veya ARGE çalışmaları için yapacakları yurt dışı iş gezilerinde iş insanlarına 'MİHMANDAR' olarak hizmet etme görevini üstleniyor. Bu kapsamda yurt dışı iş gezisi yapacak olan işadamlarının, projeye dahil olmasıyla beraber, havaalanında karşılama, kalacakları yerlerin ayarlanması gibi birçok hizmet TÜMSİAD Isparta Şubesi tarafından sağlanılacaktır.

 

Bu projenin geliştirilmesiyle beraber, ticaret alanlarının artması, yurt dışı ticari işbirliğinin daha üst seviyelere çıkması, AR-GE faaliyetlerinin yaygınlaşması, üretimde yenilikçi teknolojinin kullanımının artması, ithalat ve ihracatta bölgesel hedeflerin yakalanması amaçlanmaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgiyi TÜMSİAD Isparta şubesinden alabilirsiniz."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı
YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler
Başkan Eren’den gençlere altın öğütler Başkan Eren’den gençlere altın öğütler
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi 3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi