TÜREL'İN PROJELERİ TEK, TEK AÇILIYOR


Siyaset 16.03.2020 19:06:00 0
TÜREL

Antalya Büyükşehir Belediyesinde Ak Parti'li eski Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında inşa edilen Meltem Katlı Kavşağı hizmete girdi. Katlı kavşakta ilk sürüşü makam aracının direksiyonuna geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’ne tüm hızıyla devam ederken, projenin en önemli aşamalarından biri olan Dumlupınar Bulvarı üzerindeki Meltem Katlı Kavşak inşaatı tamamlandı. 662 metre uzunluğundaki üç şeritli katlı kavşak planlanandan bir ay önce hizmete girdi. Trafiğe açılmadan önce katlı kavşakta incelemelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son kontrolleri yaptı. Katlı kavşakta ilk sürüşü de makam aracının direksiyonuna geçen Başkan Böcek yaptı.

TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Meltem Katlı Kavşağı’nın Antalya trafiğinde rahatlama sağlayacağını ifade eden yeni Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde Üniversite-Meltem arasındaki geçiş alt geçit olarak yapılacaktı. Yer altı kazıları nedeniyle proje yaklaşık 1 yıl sürecekti. Göreve geldiğimizde biz alt geçişi üst geçit olarak planladık. Hem zamandan kazandık hem de 9 milyon liralık bir tasarrufumuz oldu. Aynı zamanda altta 2 alternatif yol kazandırdık. Ocak ayında burada yaptığım incelemede köprünün Nisan’ın sonuna kadar açılmış olacağını söylemiştim. Verdiğimiz sözden daha da önce Mart ayında hizmete sunduk. Gününden önce yetiştirdikleri için yüklenici firmaya ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yolumuzun herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

182 MİLYON LİRA HARCADIK

3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin toplamda 24 kilometre olduğunu hatırlatan Böcek, “8 Nisan’da mazbatamızı aldığımız günden bugüne kadar proje için 182 milyon lira harcadık. Yarın sabah itibariyle de MeltemMahallesi’nde Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kadar olan bölümde çalışmalara başlıyoruz. Hızla devam edeceğiz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma