Turistlik yerlerdeki Carettaları koruyorlar


Turizm 23.06.2020 14:01:00 0
Turistlik yerlerdeki Carettaları koruyorlar

ANTALYA'NIN Kemer ve Manavgat ilçelerinde atlı jandarma timleri, göreve başladı. İyi derecede İngilizce bilen personelin görev aldığı atlı timler, sahillerde ve ören yerlerinde devriye görevi yapmaya başladı.

SAHİLLERDE DEVRİYE
Kemer sahillerinde 'Destan', 'Fırtına' ve 'Fora' adlı 3 at, subay ve astsubaydan oluşan 2 binici ve at bakıcısı 1 erle devriye geziyor. İlk görev yeri Çıralı ve Olympos sahilleri olan atlı jandarma timleri, vatandaşa için güven verdi. irken, neslinin tükenme tehlikesi olan caretta carettaların yuvalama alanı Çıralı Sahili'nde halka uyarılarda bulunuyor.

İNGİLİZCE BİLİYORLAR
Manavgat'ta Side başta olmak üzere turistik bölgelerinde de atlı jandarma timi sahaya indi. Jandarma Üstçavuş Hatice Özbek ve Jandarma Çavuş Mehmet Ali Oflu'dan oluşan 'Başak' ile 'Polat' isimli 2 atın yer aldığı tim, turizm bölgelerinde güvenliğin sağlanması için 28 Eylül'e kadar görev yapmaya başladı. İyi derecede İnilizce bilen askerler, araçla girilemeyen yerlerde görev yapacak.

Otobüs Kazası Üniversiteyi Yasa Boğdu Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 10 Kişiden 3’ünün Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olduğu Belirlendi
Alanya’da denizde erkek cesedi bulundu Alanya Balıkçı Barınağı’nda denizde hareketsiz halde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede cesedin, römorkör çalışanı 36 yaşındaki Cem Türkoğlu’na ait olduğu tespit edildi.
Haydar Kemal Kurt’tan “Tıbbi Kenevir” Tepkisi: Isparta Neden Kapsam Dışında? Tıbbi kenevir üretim merkezi olarak belirlenen 21 il arasında Isparta’nın yer almamasını değerlendiren Haydar Kemal Kurt, kentin tıbbi ve aromatik bitkiler alanındaki tecrübesine dikkat çekerek, merkezi idare nezdinde acil girişim
Dereboğazı yoluna dev kayalıklar düştü Isparta-Antalya karayolunda heyelan nedeniyle dev kayalar yola düştü. Dereboğazı mevkiinde yaşanan olayda yol tamamen kapanırken, çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler ise büyük korku yaşadı.
Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi Son Yağışlar Eğirdir Gölü’ne Can Suyu Oldu: Seviye 10 Santimetre Yükseldi