Turizme 11 milyarlık bayram dopingi / 14.07.21 .


Turizm 14.07.2021 12:03:00 0
Turizme 11 milyarlık bayram dopingi / 14.07.21 .

Bayram tatilinin netleşmesi turizm ve ulaştırma sektörüne doping etkisi yaptı. 9 günde 10 milyar liralık turizm ekonomisi oluşacak. 10 milyon kişinin seyahat edeceği otobüs sektörü de 1 milyar TL ciro bekliyor.

OTELLER TAMAMEN DOLDU
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, vatandaşların 9 günlük tatili beklediğini belirterek, "Rezervasyonlar bu yöndeydi. 9 günlük tatil kararı insanları rahatlattı. Almanya, Rusya, Ukrayna, Polonya gibi pazarlardan gelen yabancı misafirlerin yanı sıra yerli turistin de büyük ilgisiyle birlikte sahil bölgelerindeki otellerin tamamı neredeyse doldu" dedi. İç pazarın artık krizlerle değil öncelikli pazar haline gelmesi gerektiğinin de görüldüğünü anlatan Çorabatır, "Rakip ülkelerde iç pazarın payı yüzde 30'lardayken bizde yüzde 10'larda. Bu yıldan itibaren daha da artacağını öngörüyoruz" şeklinde konuştu.


Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı