Türk asıllı İngiliz sanatçı albüm gelirini sağlıkçılara bağışlayacak

Türk asıllı İngiliz sanatçı Gamze Akın yeni müzik projesinde Türk DJlerin düzenleme ve remix versiyonlarına yer vereceğini duyurdu.


Gündem 21.04.2021 14:00:00 0
Türk asıllı İngiliz sanatçı albüm gelirini sağlıkçılara bağışlayacak
İSTANBUL (İGFA) - Türk asıllı İngiliz sanatçı Gamze Akın, pandemide gece klüpleri ve etkinliklerin durması sebebi ile zor günler yaşayan Türk DJleri destek ve moral olabilmek adına Mayıs ayında yayınlamayı planladığı projesinde Türk DJleri ile iletişime geçtiğini duyurdu. Geçtiğimiz pandemi sürecinde Türk ve İngiliz sağlık çalışanları için kampanyalar düzenleyen başarılı ses sanatçısı şimdide Türk DJleri ve müzisyenler için projeler düzenlemeyi hedefledi. Yayınlanacak albümünün tüm gelirlerini Türk ve İngiliz sağlık çalışanlarına bağışlayacağını açıklayan Gamze Akın, "Böyle zor günlerde milletçe değil milletler arası bir kenetlenmenin daha doğru olacak" dedi.

Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu