Türk Eğitim-Sen Bursada Ömer Işıkoğluna güvenoyu


Gündem 13.11.2021 13:30:00 0
Türk Eğitim-Sen Bursada Ömer Işıkoğluna güvenoyu

Türk Eğitim Sen 3 Nolu Bursa Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden seçilerek güven tazeledi.

BURSA (İGFA) - Türk Eğitim Sen Bursa Şubesi’nin 2. Olağan kongresi  Osmangazi’de gerçekleştirildi. Delegelerin yoğun katılım gösterdiği kongreye Türkiye Kamu Sen Bursa İl Temsilcisi ve Türk Büro Sen Şube Başkanı İbrahim Bulut, Türk Sağlık Sen Bursa Şube Başkanı Sabit Karabayır, Türk Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Ümit Atasoy, Türk Yerel Hizmet Sen Bursa Şube Başkanı Muhammed Yılmaz, Türk Eğitim Sen 2 Nolu Bursa Şube Başkan Yardımcısı Osman Çolakoğlu, Türk Diyanet Vakıf Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı, Türk İmar Sen Bursa  Şube Başkanı Ünsal Ocak, Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı İdris Köseoğlu katıldı.



Kongrede açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Ömer Işıkoğlu Türk Eğitim Sen’in hak mücadelesinde dik duran cesur bir sendika olduğunun altını çizerken “Birleştirici ve bütünleştirici sendikacılık anlayışımız ile haksız ve hukuksuz uygulamalara, değersizleştirilmeye, sürgün ve kıyımlara karşı mücadele edeceğiz.Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan’ın ifadesiyle; ‘Mücadele azmimizle , cesaretimizle, köklü geleneğimiz ve kutsal ülkülerimizle çok büyük bir sendikayız.’ Bu mücadele ruhu içerisinde hak ve kazanımların sağlanmasında mücadeleden geri durmadık, durmayacağız" dedi.



Açılış konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçilirken kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Ömer Işıkoğlu, güven tazeleyerek yeniden seçildi.


“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ
EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU