Türk Kızılayı Bursadan anlamlı proje

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanlığı, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimliği tarafından Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesinde (YGAP) tedavi görmekte olan ihtiyaç sahibi hastaların gereksinimlerini karşılamak amacıyla düzenlenen iş birliği protokolüne i


Gündem 14.03.2021 16:30:00 0
Türk Kızılayı Bursadan anlamlı proje

BURSA (İGFA) - İyilik hareketi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Dursun Topal’ı ziyaret etti. Başkan Özcan Susmaz, “Bursa Şehir Hastanesi ile benzer projeler yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanelerindeki ihtiyaç sahibi hastaların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için geliştirilen protokol hakkında bilgiler veren Özcan Susmaz, protokol kapsamında ilk aşamada 50 hastaya yardımda bulunacaklarını söyledi. Başhekimlikçe uygun görülen hijyen seti kolilerini hazırlayarak hastalara teslim edeceklerini belirten Susmaz, "Aylık ödemeler ile hasta YGAP biriminde kaldığı sürece tedavisine destek olmaya devam edeceğiz. Bursa Şehir Hastanesi Başhekimliği ile imzalanan protokolün büyük bir hizmet" diye konuştu.

‘TÜRK KIZILAY, CİDDİ BİR DUYARLILIK GÖSTERDİ’

İmzalanan protokolün ihtiyaç sahibi hastaların tedavisine büyük katkısı olacağını vurgulayan Dr. Öğretim Üyesi Dursun Topal ise, “Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastaneleri, şehir hastaneleri ile birlikte gündeme gelmeye başladı. YGAP biriminde kalan hastalarımız arasında gereksinimleri karşılanamayan hastalar bulunmakta ve bu hastaların desteklenmesi gerekmektedir. Hastalarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Türk Kızılay Bursa Şube Başkanlığı ciddi bir duyarlılık göstermiş oldu. YGAP biriminde kalan hastaların da ilgi görmesi bizim tarafımızdan çok sevindirici bir gelişme. İnşallah ileride birlikte daha nice projelere imza atabiliriz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı