Türk medyası AK Parti’yi bekliyor


Gündem 14.07.2021 09:30:00 0
Türk medyası AK Parti’yi bekliyor

Türk basın camiasının gözü kulağı AK Parti MYK’ya çevrildi.

ANKARA (İGFA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, yayımlanan Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle basına verilen ilan desteğiyle ilgili uygulanan tasarruf tedbirlerine yönelik gelen eleştirilerin yarın gerçekleştirilecek MYK’da ele alınacağını ilk kez İGF heyetine söyledi.

Türkiye genelinde on binlerce medya kuruluşu da AK Parti MYK’ya gözünü çevirdi. Borçlara getirilen esneklikten faydalanamayan medya sektörü, belediyelerin kurumlara verdiği desteğin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısıtlama tedbirleri çerçevesinde yasaklanmasıyla basın camiası da en büyük doping araçlarından birisini kaybetti.

Yükselen eleştiri ve tepki seslerin artmasıyla birlikle iktidar mensupları konuya duyarsız kalmadı ve süreci Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Merkez Yönetim Kurulu toplantısında masaya yatıracak. Kararın yeniden gözden geçirilmesini isteyen basın sektörü, yeni tip Koronavirüs’ün hızını yavaşlatmasının ardından yaşadığı toparlanma evresinde ciddi bir moral arıyor.

On binlerce medya mensubu AK Parti grup toplantısının ardından bir araya gelecek MYK toplantısından çıkacak olumlu sonucu iple çekiyor.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı