TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI NURGÜL ŞAHBALLI KLİP ÇEKİMLERİNİ EĞİRDİR’DE YAPIYOR.

*NURGÜL ŞAHBALLI; ‘EĞİRDİR’E BU KADAR GÜZEL HİZMETLER YAPTIĞINIZ İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ, NE GÜZEL HİZMETLER YAPMIŞSINIZ BAŞKANIM, VATANI SEVMEK İŞTE BUDUR.’ DEDİ.


Gündem 21.06.2022 01:19:00 0
TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI NURGÜL ŞAHBALLI KLİP ÇEKİMLERİNİ EĞİRDİR’DE YAPIYOR.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI NURGÜL ŞAHBALLI KLİP ÇEKİMLERİNİ EĞİRDİR’DE YAPIYOR.
*BAŞKAN VELİ GÖK TÜRK DÜNYASININ ÜNLÜ OZANI HİLMİ ŞAHBALLI İLE GÖRÜŞTÜ.
*NURGÜL ŞAHBALLI; ‘EĞİRDİR’E BU KADAR GÜZEL HİZMETLER YAPTIĞINIZ İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ, NE GÜZEL HİZMETLER YAPMIŞSINIZ BAŞKANIM,  VATANI SEVMEK İŞTE BUDUR.’ DEDİ. 
Türk Dünyasının Ünlü Ozanı Hilmi Şahballı’nın kızı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Nurgül Şahballı bugün Eğirdir’de klip çekimlerine başladı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün  destekleriyle gerçekleşen klip çekimleri Eğirdir ve çevresinde gerçekleşiyor. 
BABA HİLMİ ŞAHBALLI İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’le bir araya gelen Türk Sanat Müziği Sanatçısı Nurgül Şahballı ; ‘Başkanım bizi burada misafir ettiğiniz için ve Eğirdir’e bu kadar güzel hizmetler yaptığınız için size çok teşekkür ediyoruz, ne güzel hizmetler yapmışsınız başkanım, vatanı sevmek işte budur.’ dedi. 
Türk Dünyasının Ünlü Ozanı Hilmi Şahballı’yı görüntülü arayan Nurgül Şahballı Başkan Veli GÖK’le görüştürdü. Başkan Veli GÖK’e teşekkür eden Hilmi ŞAHBALLI ‘Kızım size emanet başkanım, inşallah en kısa zamanda birlikte oluruz’ diyerek teşekkür etti.
Nurgül Şahballı’nın klip çekimleri yarında Eğirdir’de devam edecek. 


Konya'da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor Konya'da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor
MSB: 19 terörist etkisiz! MSB: 19 terörist etkisiz!
PTT'den 23 Nisan'a özel pul PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Mobilyanın başkentinde şölen zamanı Mobilyanın başkentinde şölen zamanı
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası