Türkbeleni Kent Parkı'na 12 bin 400 çiçek dikildi


Yaşam 14.06.2020 01:13:00 0
Türkbeleni Kent Parkı

Pandemi süreci nedeniyle kapalı olan Manavgat Türkbeleni Kent Parkı normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyarete açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ziyarete kapalı olduğu dönemde bakım yapılan parka 12 bin 400 adet mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi.

Süper Lig’de 26 ve 27. haftanın takvimi netleşti Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 26 ve 27. hafta karşılaşmalarının programını duyurdu.
Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir
Isparta’da boşanmalar rekor kırdı Isparta’da boşanmalar zirveye ulaştı: 2025’te 1.109 çift yollarını ayırdı. Uzmanlar, ekonomik ve sosyal koşulların etkili olduğunu vurguluyor.