Türkbeleni Kent Parkı'na 12 bin 400 çiçek dikildi


Yaşam 14.06.2020 01:13:00 0
Türkbeleni Kent Parkı

Pandemi süreci nedeniyle kapalı olan Manavgat Türkbeleni Kent Parkı normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyarete açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ziyarete kapalı olduğu dönemde bakım yapılan parka 12 bin 400 adet mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi.

Ceviz Ezmesine sıkı denetim Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile resmî kurum temsilcilerinden oluşan komisyon, kent merkezindeki ceviz ezmesi üretim ve satış noktalarında denetim gerçekleştirdi.
Çamlık’ta Tarıma Yerinde Destek Ziyareti Kaymakam Can Kazım Kuruca ve beraberindeki heyet, Çamlık Köyü’nde sera ve meyve üreticilerini ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde inceledi, sorun ve talepleri dinledi.
Kepez’in Bilim Yolculuğu Duraliler’den başladı Kepez Belediyesi’nin “Her Yerde Bilim, Her Yerde Gelecek” sloganıyla yürüttüğü “Kırsaldan Başlayan Bilim Yolculuğu” projesi kapsamında Bilim ve Teknoloji Tırı, Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Etkinlikte öğ
Ara Tatiller Kaldırılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mardin’de yaptığı değerlendirmelerde hem ara tatillerin geleceğine hem de Türkiye’de uygulanan 12 yıllık zorunlu eğitim sistemine ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
KEÇİBORLU’YA “KOCA YUSUF”TAN BİR DEV HİZMET DAHA Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş ile yaptığı görüşmeyle ilçeye dev bütçeli yeni bir hizmet kazandırmak için önemli adım attı; onay sürecinin ardından proje kamuoyuna açıklanacak.