Türkiye Kadınlar Hentbol A Mili Takım, Moskovaya hazırlanıyor

2021 Dünya Hentbol Şampiyonası Elemeleri Play-Off turu karşılaşması, Aksaray Spor Salonunda yapıldı. Temsilcilerimiz ilk karşılaşmadan 35-23 mağlup ayrıldı.


Gündem 18.04.2021 09:00:00 0
Türkiye Kadınlar Hentbol A Mili Takım, Moskovaya hazırlanıyor

AKSARAY (İGFA) - Türkiye Kadınlar Hentbol A Milli Takımı ile Rusya Milli Takımı Aksarayda karşı karşıya geldi.  Aksaray Spor Salonundaki maçı Belarus hakem Valery Butskevich, Yury Butskevich yönetti. Milli takımı destek amaçlı Aksaray valisi Hamza Aydoğdu ve özel Güvenlik güçleri protokol türbününden izledi. 

Maça etkisiz başlayan Milli Takımımız Rusyanın etkin ataklarını durduramayınca Rusya, ilk yarıyı milliler karşısında 12-19 önde kapattı. İkinci yarı farkı kapatma çabası başarısız olan Milli Takımımız, play-off turundaki ilk karşılaşmadan 35-23 mağlup ayrıldı. 

Milli takımımızda Elif Sıla Aydın 5 sayı ile takımın en fazla skorer oyuncusu olurken, Eda Nur Kılıç 4 sayı ile takip etti. Rusya takımında ise Darya Dmıtrıeva 7 sayı atarken en yakın takipçisi Luliia Managarova 5 sayı ile oldu. Ay-yıldızlılar, Play-Off turunun 2nci maçını 20 Nisanda Moskovada oynayacak.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!