Türkiye’nin en çok ev aranan gözde semtleri

Türkiye genelinde son 1 ayda en çok hangi semtlerde satılık ve kiralık ev arandığı araştırıldı. Verilere göre Ankara, satılık ve kiralık konutlarda en çok aranan il olurken, İzmir, Balıkesir, Muğla, Aydın, Mersin, Samsun ve Antalya gibi denize kıyısı olan


Gündem 29.03.2021 10:00:00 0
Türkiye’nin en çok ev aranan gözde semtleri
İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak, son bir aylık verilere göre Türkiye genelinde en çok hangi semtlerde hem satılık, hem de kiralık ev arandığını araştırdı. 
Yapılan araştırmaya göre satılık konutları en çok Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Bağlıca’da arandı. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Cumhuriyet semti ikinci sırada yer alırken, Balıkesir’in Edremit ilçesinde Akçay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde Alacaatlı ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde Güvercinlik ilk beş arasında yer aldı. İstanbul ve Ankara semtlerinin ağırlıklı olarak öne çıktığı listede, İzmir, Balıkesir, Muğla, Aydın, Mersin, Samsun ve Antalya gibi denize kıyısı olan semtler de ilk 50 arasında yer aldı. En çok kiralık ev aranan semtlere bakıldığında ise Ankara’nın Çankaya ilçesinde Emek’in ilk sırada yer aldığı görüldü. Emek’i yine Ankara’nın Çankaya ilçesinde Bahçelievler takip ederken sıralamada İstanbul’un Kadıköy ilçesinde Caferağa, Ankara’nın Çankaya ilçesinde Yukarı Bahçelievler ve İstanbul’un Bahçelievler ilçesinin merkezi öne çıktı.

Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...