Türkiye'ye Rus akını! İşte 16 günde gelen turist sayısı


Gündem 18.08.2020 11:20:00 0
Türkiye

Rusya ve Türkiye arasında korona virüs kısıtlamalarının hafifletilmesiyle karşılıklı uçuşların başlatıldığı 1 Ağustos tarihinden itibaren 120 bini aşkın Rus turist Türkiye'ye geldi. Önümüzdeki günlerde rakamın daha da artması bekleniyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle ülkeler arası uçuşlar durdurulmuştu. Tüm dünyada mücadele edilen virüse karşı kısmi başarı sağlandıktan sonra normalleşme süreci başladı.

Virüs ile mücadelede büyük başarı sağlayan ve tüm dünya otoriterlerinin övgüsünü alan Türkiye ile korona virüs aşısı geliştirdiğini duyuran Rusya görüşmelerin ardından 1 Ağustos tarihi itibarıyla karşılıklı uçuşları başlattı

. Rusya'nın resmi haber ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos tarihinden itibaren Rusya'dan Türkiye'ye uçan turist sayısı 120 bin 937 oldu. Rusya'dan İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir gibi şehirlere toplam uçuş rakamları 122 bine ulaştı.

Ankara’da Anlamlı Ödül; Kritik ham maddelerde milli atılım Ankara Üniversitesi Teknokent A.Ş. ve Anadolu Kimya Kozmetik Estetik A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilen Ar-Ge Projelerinin ve yatırımların lansmanı geniş bir katılımla Ankara’da yapıldı.
Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi Kepez Belediyesi’nin “Hayalini, Sürmeye Başla!” mottosuyla hayata geçirdiği kadınlara özel bisiklet eğitimlerinde yeni dönem başvuruları başladı. Eğitimlere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak belirlen
Karagöz'den "Terörsüz Türkiye" vurgusu Antalya’da sivil toplum ile siyasi temsilcileri ortak bir platformda buluşturan Sivil Düşünce Derneği, bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Ejder Karagöz’ü ağırladı.
Başkan Çetin: AK Parti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor AK Parti’nin istişare kültürünü öne çıkaran Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yeni katılımlarla güçlendi.
Antalya Limanı’nın derinliği artırılacak ve ekipmanlar yenilenecek BAİB’in düzenlediği toplantıda ihracatçılar, Antalya Limanı’ndaki yüksek maliyet ve altyapı sorunlarını liman yönetimiyle masaya yatırdı. Q Terminals Antalya, derinlik artırımı ve altyapı yatırımlarıyla limanı güçlendirme sözü ver