Türkiye'ye Rus akını! İşte 16 günde gelen turist sayısı


Gündem 18.08.2020 11:20:00 0
Türkiye

Rusya ve Türkiye arasında korona virüs kısıtlamalarının hafifletilmesiyle karşılıklı uçuşların başlatıldığı 1 Ağustos tarihinden itibaren 120 bini aşkın Rus turist Türkiye'ye geldi. Önümüzdeki günlerde rakamın daha da artması bekleniyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle ülkeler arası uçuşlar durdurulmuştu. Tüm dünyada mücadele edilen virüse karşı kısmi başarı sağlandıktan sonra normalleşme süreci başladı.

Virüs ile mücadelede büyük başarı sağlayan ve tüm dünya otoriterlerinin övgüsünü alan Türkiye ile korona virüs aşısı geliştirdiğini duyuran Rusya görüşmelerin ardından 1 Ağustos tarihi itibarıyla karşılıklı uçuşları başlattı

. Rusya'nın resmi haber ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos tarihinden itibaren Rusya'dan Türkiye'ye uçan turist sayısı 120 bin 937 oldu. Rusya'dan İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir gibi şehirlere toplam uçuş rakamları 122 bine ulaştı.

Başkan Sekmen, Kadın Zirvesi’nde İbradı’yı Cumhurbaşkanına tanıttı İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, AK Parti Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi’nde İlçesini Temsil Etti
Alacabel’de kar yağışı başladı Antalya Konya arası Alacabel’de kar yağışı etkili olurken, sürücülere buzlanma ve kaygan zemin uyarısı yapıldı. Yetkililer, zorunlu olmadıkça yola çıkılmamasını ve kış lastiği–zincir hazırlığının mutlaka tamamlanmasını istedi.
AK Parti’nin Antalya’daki Kurucu Kadrosu buluştu Kurucu İl Başkanı Habib Alkan’ın öncülüğünde bir araya gelen AK Parti Antalya kurucuları, dava adamlığının fedakârlık, kardeşlik ve kararlılık üzerine kurulu manevi ruhunu yeniden hatırladı.
Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor, Ev Kadınlarına Emeklilik mi geliyor ? Türkiye’de doğum oranlarının düşüşe geçmesi üzerine hükümet, aileyi ve doğumu desteklemeye yönelik kapsamlı bir reform paketini tamamladı. Kadınların doğum izninin 16 haftadan 24 haftaya çıkarılmasını içeren düzenleme, bu ay içind
DSİ'ye ait kepçenin çalınıp define arandığı iddiası Burdur'da çalışma yapan Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait kepçe kimliği belirlemeyen şahıslar tarafından çalınarak define arandığı iddia edildi.