Türkiyedeki mağaza sayısını 87ye çıkardı


Gündem 31.10.2021 12:00:00 0
Türkiyedeki mağaza sayısını 87ye çıkardı

Bir ayda İstanbul Bahçeşehir, İzmir İstinyepark AVM ve Bursa Kent Meydanı AVM’de mağaza açan MediaMarkt, Türkiye’deki mağaza sayısını da 87’ye çıkardı.

İSTANBUL (İGFA) - 13 ülkede 1.000’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın açık ara bir numaralı teknoloji perakendecisi olarak faaliyet gösteren MediaMarkt, Türkiye’de de büyümesini sürdürüyor. Pandemiye rağmen Türkiye’de mağaza yatırımlarına hiç durmadan devam eden MediaMarkt, son bir ayda İstanbul Bahçeşehir, İzmir İstinyepark AVM ve Bursa Kent Meydanı AVM’de olmak üzere 3 yeni mağaza açtı. Yeni mağazalarla 96 kişiye istihdam sağlayan MediaMarkt’ın Türkiye’deki mağaza sayısı ise 87’ye ulaştı.

HER MAĞAZA YENİ BİR İŞ FIRSATI

MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım, Türkiye’nin farklı şehirlerinde açılan her mağaza aynı zamanda o şehirde yaşayanlar için de yeni bir iş fırsatı anlamına geldiğini belirterek, "Bu bilinçle Türkiye’nin her yerine ulaşmak için mağaza yatırımlarımıza yıl sonuna kadar devam edeceğiz. Bugün tüketicinin en çok tercih ettiği elektronik perakendecisi olarak güven ve uzmanlığı birleştirerek tüketicimize harcadığı paranın tam anlamıyla karşılığını alacağı bir hizmet sunmanın da mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

 


Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha
Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş
Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler
Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma