TürkTraktörde yeni modeller Bursada görücüye çıkıyor

Türkiye’nin tarım mekanizasyonundaki lider kuruluşu TürkTraktör, 18. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda New Holland ve Case IH markalarının en yeni modellerinin yanı sıra geçtiğimiz yıl yerli üretimine başladıkları iş makinalarını da sergileyecek.


Gündem 4.10.2021 12:30:00 0
TürkTraktörde yeni modeller Bursada görücüye çıkıyor

BURSA (İGFA) -  Türkiye'nin 7 iklim coğrafyasına hitap eden tek fuarı BurTarım’ın 2 senenin ardından yeniden düzenleniyor olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, yeni ürünleri yıl boyunca sosyal medya üzerinden yakından takip eden çiftçilerle bir araya gelecekleri için çok heyecanlı olduklarını söyledi. New Holland ve CASE IH’in en yeni ve güçlü modellerini Bursa’da sergileyeceklerini belirten Özüner, Avrupa Birliği Uygunluk standartları olarak anılan TMR geçişine hazır modelleri ile Faz 3B gibi yeni ve çevreci motorlu modellerini de ilk kez görücüye çıkaracaklarını söyledi.

EN YENİ MODELLER SERGİLENECEK

TürkTraktör’ün çatısı altında üretimi gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en çok tercih edilen traktör markası olan New Holland, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda tüm ürün gamının yanında bahçe segmentindeki en yeni oyuncusu T3B ve T3F serilerini, Yerli Dev TR6S’nin 4 ve 6 silindirli motorlu modelleri ile ağır işlerin güçlü devi T7 HD’yi sergileyecek.


Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı
AKOM'dan meteorolojiik uyarı AKOM'dan meteorolojiik uyarı
Turistik ilk sefere uğurlandı Turistik ilk sefere uğurlandı
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret