TUTUKLU HÜKÜMLÜLERE BAYRAM MÜJDESİ


Yaşam 27.07.2020 14:25:00 0
TUTUKLU HÜKÜMLÜLERE BAYRAM MÜJDESİ

Adalet Bakanlığı, ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülere Kurban Bayramı dolayısıyla ağustos ayında iki defa aileleriyle görüşme imkanı sağlayacak.

Adalet Bakanlığından ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülere bayram müjdesi geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Koranavirüs Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde mahkumlarla aileleri buluşturma kararı alındığı belirtildi.

Buna göre, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklular, koronavirüs önlemleri kapsamında anne, baba, eş, çocuk, torun, büyükanne, büyükbaba ve kardeşlerden iki kişiyle iki kez kapalı görüş yapabilecek.

Görüşlerin 1-10 Ağustos ile 15-31 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanıyor.

Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl
Araç İçinde Vurulmuş Halde Ölü Bulundu Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Karapınar Köyü Kuşdili mevkiindeki dağlık alanda 52 yaşındaki bir kişi aracında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Burdur’da 4 Çocuk Anneliğiyle Otobüs Şoförü! Burdur’da 4 Çocuk Anneliği ve Otobüs Şoförlüğünü Bir Arada Yürüten Kadın
Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı Oldu Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Isparta Adliyesi’nden HSK’ye kritik görev transferi gerçekleşti.
Isparta’da zekât ve bağış çağrısı: Diyanet Vakfı iletişim ve hesap bilgilerini paylaştı Türkiye Diyanet Vakfı, Isparta’da ihtiyaç sahipleri ve yetim aileler için zekât ve bağış çağrısı yaptı; vatandaşlar iletişim ve hesap bilgileri üzerinden destek verebilecek.