TUTUKLU HÜKÜMLÜLERE BAYRAM MÜJDESİ


Yaşam 27.07.2020 14:25:00 0
TUTUKLU HÜKÜMLÜLERE BAYRAM MÜJDESİ

Adalet Bakanlığı, ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülere Kurban Bayramı dolayısıyla ağustos ayında iki defa aileleriyle görüşme imkanı sağlayacak.

Adalet Bakanlığından ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülere bayram müjdesi geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Koranavirüs Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde mahkumlarla aileleri buluşturma kararı alındığı belirtildi.

Buna göre, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklular, koronavirüs önlemleri kapsamında anne, baba, eş, çocuk, torun, büyükanne, büyükbaba ve kardeşlerden iki kişiyle iki kez kapalı görüş yapabilecek.

Görüşlerin 1-10 Ağustos ile 15-31 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanıyor.

8. Isparta Kitap Fuarı için geri sayım başladı Başkan Başdeğirmen: “Kitap fuarını en iyi şekle getirmek için birlikte çalışıyoruz”
Isparta’da 3 aranan şahıs yakalandı Isparta Emniyeti’nin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan 3 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Dijital Habercilikte Telif konuşuldu; ‘Gazetecinin Emeği Korunmalı’ İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün destekleri
Büyükgümüş Burdur ve Isparta’da Teşkilatla Buluşacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş Burdur ve Isparta’da Teşkilatla Buluşacak
Oğuzhan Kız MTAL’den BUCAK TSO’ya Ziyaret Oğuzhan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, eğitime verilen destekler için Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na teşekkür ederek öğrenci üretimi 3D hediyeyi takdim etti.