TUTUKLU HÜKÜMLÜLERE BAYRAM MÜJDESİ


Yaşam 27.07.2020 14:25:00 0
TUTUKLU HÜKÜMLÜLERE BAYRAM MÜJDESİ

Adalet Bakanlığı, ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülere Kurban Bayramı dolayısıyla ağustos ayında iki defa aileleriyle görüşme imkanı sağlayacak.

Adalet Bakanlığından ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülere bayram müjdesi geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Koranavirüs Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde mahkumlarla aileleri buluşturma kararı alındığı belirtildi.

Buna göre, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklular, koronavirüs önlemleri kapsamında anne, baba, eş, çocuk, torun, büyükanne, büyükbaba ve kardeşlerden iki kişiyle iki kez kapalı görüş yapabilecek.

Görüşlerin 1-10 Ağustos ile 15-31 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanıyor.

Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken
Karamusa suyu tartışmalarına Özboyacı’dan yanıt AK Parti Burdur İl Başkanı Özboyacı: “Karamusa Suyu Üzerinden Yanlış Algı Oluşturuluyor”
Serik’te mezbaha yanındaki dere ıslah edildi: Bölge artık güvenli Serik’te yıllardır tarım arazileri ve yerleşim alanları için risk oluşturan mezbaha yanındaki dere, DSİ ekiplerinin yaz boyunca yürüttüğü ıslah ve temizlik çalışmalarıyla güvenli hale getirildi.
Serik’te sağanak felaketi: Çınaraltı meydanı sular altında kaldı Serik’te etkili olan sağanak yağış, tıkanan logarlar nedeniyle Çınaraltı Meydanı’nı sular altında bıraktı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü su baskınının ardından esnaf altyapı eksikliğine tepki gösterdi.