Tütüncü: Biz en çok çocuklara ve gençlere önem veriyoruz


Kültür 11.11.2019 01:38:00 0
Tütüncü: Biz en çok çocuklara ve gençlere önem veriyoruz

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal beleyecilikte büyük işlere imza atmaya devam ediyor.

Tütüncü: "Biz en çok çocuklara ve gençlere önem veriyoruz. Çünkü onları çok seviyoruz. Yıllarca gizli kalacak yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışıyor, kültür ve sanat ikliminde onlara harika bir gelecek hayal ediyoruz.

Bu akşam, en kıymetlilerimizin performansını aileleriyle paylaştık.

Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini
Başkan Başdeğirmen açıkladı: Cumhuriyet caddesi’nde orta refüj kaldırılıyor Isparta’da Cumhuriyet Caddesi için yapılan ankette çoğunluk orta refüjün kaldırılmasını istedi; Şükrü Başdeğirmen, sonuçlara göre trafik düzenlemesinin yeniden yapılacağını açıkladı.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı, söyleşiler ve imza günleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap ederken, 5 Nisan’a kadar yoğun bir program sunacak.