Tütüncü: Biz en çok çocuklara ve gençlere önem veriyoruz


Kültür 11.11.2019 01:38:00 0
Tütüncü: Biz en çok çocuklara ve gençlere önem veriyoruz

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal beleyecilikte büyük işlere imza atmaya devam ediyor.

Tütüncü: "Biz en çok çocuklara ve gençlere önem veriyoruz. Çünkü onları çok seviyoruz. Yıllarca gizli kalacak yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışıyor, kültür ve sanat ikliminde onlara harika bir gelecek hayal ediyoruz.

Bu akşam, en kıymetlilerimizin performansını aileleriyle paylaştık.

Narkotik operasyonlarında 7 tutuklama, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlar devam ediyor.
Alanya’da borç tartışması kanlı bitti: 7 yaralı Borç meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı ve zincirli kavgada 7 kişi yaralandı, kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.
Isparta'da Bayrağa saygı yürüyüşü düzenlenecek Suriye’nin Kamışlı kentinde Türk bayrağına yönelik saygısızlıklara tepki göstermek amacıyla düzenlenecek “Bayrağa Saygı Yürüyüşü”, 26 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.00’da Belediye Binası önünden başlayacak.
Helvacı Köyü’nde kadınlardan bir ilk: Kadınlar kahvesi açıldı Çan’ın Helvacı Köyü’nde kadınlar, köy camisinin arkasındaki bir odayı dayanışmayla Kadınlar Kahvesine dönüştürdü. Gece 02.00’ye kadar açık olan mekân, Çan köylerinde bir ilke imza atarak kadınların buluşma noktası oldu.
Isparta’da Acı Gün: Vali Erin’den Geçmiş Olsun ve Taziye Isparta Valisi Abdullah Erin, tedavi gören Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir ile trafik kazasında yaralanan Bangladeş Ankara Büyükelçiliği personelini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti; kazada hayatını