Tütüncü’den AGC başkanlarına ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyetinin (AGC) 18. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen İdris Taş ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tütüncü, AGC eski Başkanı Mevlüt Yeni’yi de ziyaret etti.


Gündem 22.11.2021 18:11:00 0
Tütüncü’den AGC başkanlarına ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyetinin (AGC) 18. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen İdris Taş ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tütüncü, AGC eski Başkanı Mevlüt Yeni’yi de ziyaret etti.

Başkan Hakan Tütüncü,  Kepez Belediyesi Basın Sorumlusu Gültekin Bursalı ile AGC Başkanı İdris Taş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.
AGC’nin, Türkiye’nin saygın meslek örgütlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Tütüncü,  “Taş ve ekibinin, cemiyetin başarılı çalışmalarını daha ileri seviyelere taşıyacağına olan inancım tamdır.” dedi.
Tütüncü, AGC eski Başkanı Mevlüt Yeni’nin de başarılı hizmetlere imza attığını anımsatarak, “Yeni’den aldıkları bayrağı, daha ilerilere götüreceklerine ganiyiz.  Kepez Belediyesi olarak her zaman AGC’nin yanındayız. Kalbim, gönlüm AGC ile.” ifadesini kullandı.

Taş, “bayrağı en üst seviye çıkarmak için çalışıyoruz.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGC Başkanı İdris Taş da, AGC’nin 343 üyesiyle Türkiye’nin dördüncü büyük meslek örgütü olduğunun atını çizdi.   AGC üyelerinin sorunlarını çözmek için seçildiğimiz günden itibaren canla başla çalıştığını belirten Taş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her ay üyelerimizin çalışmalarını kolaylaştıran hizmetler yapacağımızı ifade etmiştik. Projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Her üyemizin, AGC’nin imkânlarından eşit şekilde faydalanabileceği bir sistem kuruyoruz. Geçmişte de çok önemli çalışmalar yapıldı. Aldığımız bayrağı en üst seviye çıkarmak için çalışıyoruz. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’nün, Antalya kent kimliğine yönelik ciddi çalışmaları var. Yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde Antalya için mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadesini kullandı.

Eski Başkan Yeni’ye teşekkür ziyareti
Başkan Hakan Tütüncü,  15 yıllık hizmet süresinin ardından bayrağı İdris Taş’a devreden AGC eski Başkanı Mevlüt Yeni’ye de teşekkür ziyaretinde bulundu. Yeni’ye, AGC’ye verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Tütüncü, “Sevgili dostum, duayen gazeteci Mevlüt Yeni’ye,  Antalya Gazeteciler Cemiyetine verdiği 15 yıllık emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, onun için başarılarla dolu, sağlıkla ve afiyetle musmutlu bir ömür diliyorum.” açıklamasını yaptı.
Mevlüt Yeni de, Başkan Hakan Tütüncü'ye imzaladığı  ‘Sadece Gazeteci’  adlı kitabını hediye etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular