Tütüncü’den AÜ öğrencilerine teşekkür


Gündem 27.10.2021 22:54:00 0
Tütüncü’den AÜ öğrencilerine teşekkür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’nde kendisini sıcacık Akdeniz iklimiyle karşılayan öğrenci topluluklarına teşekkür etti.

Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversiteleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi(AÜ), geçtiğimiz hafta 79 bin öğrenci ve 128 topluluğu ağırladı. AÜ’nün Mühendislik Fakültesi önündeki Sevgi Yolu’nda 3 gün devam eden renkli öğrenci toplulukları buluşmasına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de katıldı. Öğrencilerle birbirinden güzel sohbet ve anıları biriktiren Başkan Tütüncü, bir açıklama yaparak kendisini sıcacık Akdeniz iklimiyle karşılayan öğrenci topluluklarına teşekkür etti.

Sıcacık sohbetlere Cemil Meriç Kütüphanesi’nde devam

Başkan Tütüncü, “Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’nde pırıl pırıl gençlerimizle bir arada olmak büyük bir keyifti. Gençlerimizin yüksek enerjisi bizlere daha çok ve daha güzel eserler üretme ilhamı verdi. Bizleri büyük bir sevgiyle kucaklayan öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.” dedi.  Başkan Tütüncü, Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’nde gerçekleştirdikleri sıcacık sohbetlerin devamı için AÜ öğrencilerini DokumaPark’taki Cemil Meriç Kütüphanesi’ne davet etti.


MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım" Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi
Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı