Tütüncü’den Muharrem Ayı mesajı


Gündem 10.09.2019 00:00:00 0
Tütüncü’den Muharrem Ayı mesajı

Tütüncü’den Muharrem Ayı mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muharrem ayının 10.günü sebebiyle yayımladığı mesajında, “Hepimiz bu güzel ülkenin renkleriyiz. Biz birlikte güzeliz. Her vesileyle kardeşliğimizi güçlendirelim. Hep yan yana, can cana, cemal cemale olalım.”dedi.

Altınova’ya kazandırılacak 2.Cemevi yapımı için Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ile protokol imzalayan ve her fırsatta alevi hemşehrilerinin yanında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muharrem ayının 10. gününde  bir mesaj yayımladı.  Mesajında; Kerbela katliamını hatırlatan Başkan Tütüncü, “1380 yıl evvel yaşanan Kerbela Katliamı, geçen asırlara rağmen hala yüreklerimizi yakıyor. Peygamberimizin sevgili torunu Hazreti Hüseyin'in de şehid edildiği Kerbela olayı, bize ayrışma ve husumetin fenalığını, muhabbet ve birliğe olan ihtiyacımızı her yıl bir kez daha hatırlatıyor. Allah gönüllerimizi Kerbela çölü olmaktan korusun. Sevginin asaletiyle bizi beraberliğe, kardeşliğe sevk etsin.” dedi.

Gönüller, yürekler bir olsun

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muharrem ayının 10. Günü sebebiyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Sevgili Gönül Dostlarım, Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Canlar, Kardeşlerim.. Bugün 10 Muharrem Aşure günü.. Birbirimize sevgimizi ikram edelim. Gönüller, yürekler bir olsun. Hepimiz bu güzel ülkenin renkleriyiz. Biz birlikte güzeliz. Her vesileyle kardeşliğimizi güçlendirelim. Hep yan yana, can cana, cemal cemale olalım. 1380 yıl evvel yaşanan Kerbela Katliamı, geçen asırlara rağmen hala yüreklerimizi yakıyor. Peygamberimizin sevgili torunu Hazreti Hüseyin'in de şehid edildiği Kerbela olayı, bize ayrışma ve husumetin fenalığını, muhabbet ve birliğe olan ihtiyacımızı her yıl bir kez daha hatırlatıyor. Allah gönüllerimizi Kerbela çölü olmaktan korusun. Sevginin asaletiyle bizi beraberliğe, kardeşliğe sevk etsin. Hazreti Hüseyin ile Ehl-i Beyt'in tüm mensuplarını, onların yolunda olanları rahmetle anıyorum. Muharrem oruçlarının, yapılan ibadetlerin Hakk katında kabulünü diliyorum."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma