Tütüncü’den Teomanpaşa’ya Doğalgaz müjdesi


Yaşam 3.08.2020 23:49:00 0
Tütüncü’den Teomanpaşa’ya Doğalgaz müjdesi

Kepez’in 23 mahallesini doğalgaz konforu ile buluşturan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayramdan hemen sonra Teomanpaşa Mahallesi’nde de doğalgaz çalışmalarının başlayacağını müjdeledi.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayram öncesi makamında ENERYA heyetini kabul etti. Bugüne kadar Kepez’e yapılan ve yapılacak olan doğalgaz yatırımlarının konuşulduğu ziyarette Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir mahalleye daha doğalgaz müjdesi verdi. Tütüncü, “Teomanpaşa sakinleri bütün hemşehrilerimize güzel bir müjdemiz, çok hoş bir bayram sürprizimiz var. Artık buna bayram şekerimi demeliyiz, bayram hediyesi mi demeliyiz bilemedik. Teomanpaşa’ya bayram hediyesi gibi bir haber. Kepez’in doğalgaz ağı büyüyor” dedi.  
 
Kepez’in 24’ncü mahallesine doğalgaz
 
Teomanpaşa Mahallesi'nin en önemli beklentilerinden birisinin doğalgaza kavuşmak olduğunu belirten Tütüncü, “Dönemimizde Kepez’e çok önemli doğalgaz yatırımları yaptık. Doğalgaz çok önemli, çevreci bir enerji… Kepez doğalgazla bizim dönemimizde tanıştı.Bundan dolayı çok mutluyuz. 23 mahalleye doğalgazı getirdik. Şimdi 24’ncü mahalle olarak bayramdan hemen sonra Teomanpaşa'da doğalgaz çalışmaları başlıyor. İnşallah bu kış Teomanpaşa Mahallesi sakini hemşerilerimiz doğalgazla ısınabilecekleri güzel bir ortama, güzel bir imkana kavuşmuş olacaklar. Teomanpaşa’ya bu müjdemiz hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. Kepez Belediyesi son 11 yılda 23 mahalleye ve 100 binden fazla konutun kapısına doğalgaz getirdi.

PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.
Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Futbol A.Ş., kulüp başkanı Cenk Doğan ve CEO Barış Güçlü ev sahipliğinde, kulüp tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Etkinliğe taraftar gruplarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Başkan Doğan, sezon başından
Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti Isparta basınının sevilen ismi Bülent Gülçimen (56), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Gülçimen’in vefatı, ailesi, dostları ve basın camiasında derin üzüntü yarattı.
Futbolda haftanın maç takvimi Türkiye’de profesyonel futbol liglerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre; Süper Lig’de 24, 1. Lig’de 28, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26, Beyaz Grup’ta 28 ve 3. Lig’de 23. hafta karşılaşmaları
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl