Tütüncü: “Gülveren ufuk açıcı önemli bir proje”


Gündem 25.07.2020 01:31:00 0
Tütüncü: “Gülveren ufuk açıcı önemli bir proje”

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu projenin Antalya'da kentsel dönüşüm mantığının yeniden düşünüldüğü, yeniden konuşulduğu, kentsel dönüşüme ilişkin verilerin tekrar değerlendirildiği, ufuk açıcı önemli bir proje olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi’nde 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecek olan kentsel dönüşüm projesinin şantiye çalışmalarını inceledi. Şantiye alanını gezen ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Tütüncü, projeyi yürüten firma yetkililerinden de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mesaisinin önemli bir kısmını şantiye alanında geçirdiğini belirten Başkan Tütüncü,“Bu muhteşem konutları hemşehrilerimize ve hak sahiplerine söz verdiğimiz süreden önce tamamlayıp, teslim edeceğiz” dedi.  İnşaatların hızla ilerlediğini bildiren Tütüncü, “Burada eskiden gecekondular vardı. Gecekondular gitti, şimdi modern binalarda konforlu bir yaşama buradaki hak sahiplerimiz merhaba diyecek. “ diye konuştu.

Örnek bir kentsel dönüşüm

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin en önemli bir başka yanının da,  Antalya'da kentsel dönüşüm mantığının yeniden düşünüldüğü, yeniden konuşulduğu, kentsel dönüşüme ilişkin verilerin tekrar tekrar değerlendirildiği ufuk açıcı önemli bir proje olduğunu söyledi. Tütüncü, “Biz arzu ediyoruz ve istiyoruz ki; burada konforlu bir yaşamı meydana getirirken, aynı zamanda belediyeciliğe de önemli bir kazanım olarak, bunu örnek bir kentsel dönüşüm getirelim. Konutlar son derece lüks ve son derece de güzel” dedi.

Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş
MAKÜ gururlandırdı! 3 alanda sıralamada MAKÜ, Times Higher Education 2026 Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralamalarında iki yeni alanı daha ekleyerek ilk kez üç disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer aldı.
Burdur Karamusa için kritik su zirvesi Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, Tefenni ilçesine bağlı Karamusa Köyü’nde bulunan su kaynağının kullanımı, yürütülen proje ve devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Bakan Memişoğlu: Atamalar 2026 KPSS sonrası yapılacak Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yeni personel alımlarının 2026 KPSS sonrasında yapılmasının hedeflendiğini açıkladı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, sağlık yatırımları, tütünle mücadele ve randevu sistemine da
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ali Ak oldu AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı; Gencer Kondalı’nın ayrılmasının ardından ilçe başkanlığı görevine İl Genel Meclis Üyesi ve iş insanı Ali Ak getirildi.