Tütüncü: “Gülveren ufuk açıcı önemli bir proje”


Gündem 25.07.2020 01:31:00 0
Tütüncü: “Gülveren ufuk açıcı önemli bir proje”

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu projenin Antalya'da kentsel dönüşüm mantığının yeniden düşünüldüğü, yeniden konuşulduğu, kentsel dönüşüme ilişkin verilerin tekrar değerlendirildiği, ufuk açıcı önemli bir proje olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi’nde 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecek olan kentsel dönüşüm projesinin şantiye çalışmalarını inceledi. Şantiye alanını gezen ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Tütüncü, projeyi yürüten firma yetkililerinden de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mesaisinin önemli bir kısmını şantiye alanında geçirdiğini belirten Başkan Tütüncü,“Bu muhteşem konutları hemşehrilerimize ve hak sahiplerine söz verdiğimiz süreden önce tamamlayıp, teslim edeceğiz” dedi.  İnşaatların hızla ilerlediğini bildiren Tütüncü, “Burada eskiden gecekondular vardı. Gecekondular gitti, şimdi modern binalarda konforlu bir yaşama buradaki hak sahiplerimiz merhaba diyecek. “ diye konuştu.

Örnek bir kentsel dönüşüm

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin en önemli bir başka yanının da,  Antalya'da kentsel dönüşüm mantığının yeniden düşünüldüğü, yeniden konuşulduğu, kentsel dönüşüme ilişkin verilerin tekrar tekrar değerlendirildiği ufuk açıcı önemli bir proje olduğunu söyledi. Tütüncü, “Biz arzu ediyoruz ve istiyoruz ki; burada konforlu bir yaşamı meydana getirirken, aynı zamanda belediyeciliğe de önemli bir kazanım olarak, bunu örnek bir kentsel dönüşüm getirelim. Konutlar son derece lüks ve son derece de güzel” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü