Tütüncü, ‘Kepez’in yolu da, bahtı da açık’


Siyaset 20.07.2020 11:54:00 0
Tütüncü, ‘Kepez’in yolu da, bahtı da açık’

Tütüncü, ‘Kepez’in yolu da, bahtı da açık’

Kepezaltı Mahallesi’ndeki 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’nin yol çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  “Kepez’e, 11 yılda 1000 km’den fazla yeni yol açtık. Kepez’in yolu da, bahtı da açık” dedi.

Kepez Belediyesi, bir tarafında Santral Kentsel Dönüşüm Projesi, diğer tarafında ise Ferrokrom Fabrikası bulunan 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezaltı’ndaki Antalya Bulvarı ve Mustafa Haşmet Kavşağı arasındaki 1356 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğindeki yol çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin 11 yılda 1000 kilometreden fazla yeni yol açtığını söyledi. Açılan her yeni yolun, Kepez'in gelişmesine ve kalkınmasına değer kazandırdığını belirten Başkan Tütüncü, “Bölgemizi daha çok değerlendirmek için, ilçeye yeni yollar açmaya gayret ediyoruz. Bugün, 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’ndeyiz. Burası eskiden iki şeritli küçücük bir yoldu. Şimdi ekiplerimiz çalışıyor, fevkalade güzel bir yolla burayı 6 şeride çıkarıyoruz ve bisiklet yolları da olacak. Bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyoruz“ diye konuştu.

Yeni yollarla hemşehrilerimize hizmet

Kepezaltı’ndaki 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’nin bir tarafında Santral Kentsel Dönüşüm Projesi, diğer tarafında ise Ferrokrom Fabrikası olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bu cadde Santral’e kadar devam edecek. Ve Santral’den de 30 metrelik yeni alternatif bir güzergah ile birlikte, çevre yoluna üniversitenin üstündeki yola bağlanacak. Yeni yollar açmak en çok keyif aldığımız, bizi en çok mutlu eden şeylerden birisi. Kepez'in yolu da açık, bahtı da açık… Biz yeni yollarla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Tütüncü’ye teşekkür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye incelemeleri sırasında Kepez Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya da eşlik etti. Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür eden Muhtar Küçükkaya, “Kepez Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapılmasından dolayı, 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’nde genişletme ve asfaltlama çalışmaları başladı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Bu yolun bir an önce açılmasını istemiştik. Başkanımız bayrama yolun açılacağı sözünü vermişti, söz verdiği gibi de yol çalışmaları başladı. Başkanımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği