Tütüncü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı


Gündem 29.08.2020 12:17:00 0
Tütüncü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

26 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz ile kazanılan zafer tarihten silinmek istenen Türk milletinin yeniden şahlanışının adıdır.

30 Ağustos'ta kazanılan bu destansı zaferle milletimiz, kendisine reva görülen esaret gömleğini yırtıp atmış, ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini ve tarihte her zaman olduğu gibi kendi kaderini kendisinin çizeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Türk milletini Anadolu topraklarından çıkarmak ve tarihten silmek isteyenlere karşı kazanılan bu büyük zafer, Atatürk´ün ifadesinde de manasını bulduğu gibi, “ Kayıtsız şartsız bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak” amacına yönelikti. 

Dün olduğu gibi bugünde bizi bu topraklardan çıkarmak ve istedikleri rolü oynamamızı isteyenler bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Bilinmelidir ki bu topraklarda bin yıllık kökleri olan ve Malazgirt, Çanakkale zaferlerinde benliğini bulan 30 Ağustos ruhu, bu günde hala canlıdır, diridir ve yaşamaktadır. Bu ruh, birlik ve beraberliğimizin güç kaynağıdır. Milletçe bağımsız yaşama irademizin mührüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu büyük zaferin yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakların bedelini canları, kanları ve alın terleriyle ödeyerek bizlere emanet eden Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü