Gündem

Gündem Haberleri

Tütüncü nün yeni yıl mesajı


Gündem 30.12.2019 23:10:00 0
Tütüncü nün yeni yıl mesajı

Değerli Hemşehrilerim;

Her yeni yıl yeni umutlar, yeni fikirler ve yeni başlangıçlar anlamına gelmektedir. Yeni yıl; coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı,  hayata dair umutların daha çoğaldığı, yepyeni beklentilerin doğduğu günlerdir. 

Geride bıraktığımız 2019 yılının bizim için en önemli tarafı hemşehrilerimizin Belediye Başkanlığı görevini bir kez daha bize tevdi etmeleridir. 2009 yılından beri Kepez için yaptıklarımızın halkımız tarafından bir kez daha onaylanması ve bize olan güvenlerinin ortaya konmasının verdiği şevk ve çalışma azmi ile 2019 yılında da Kepez’e ve Antalya’ya değer katan birçok önemli hizmet ve projelere imza attık. Kepez’i şehre ve ülkemize değer katan hizmet ve etkinliklerin yapıldığı bir merkez haline dönüştürdük.

2020 yılında da, bundan önceki yıllarda da olduğu gibi, yılmadan, yorulmadan ve ilk günkü heyecanımızla, doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceğiz. Yeni yılla birlikte Kepez için yeni hizmet dönemimizde planladığımız 140 projemizi yeni umutlarla yeni hedeflere doğru kararlılıkla uygulamaya ve hayata geçirmeye başlayacağız. Kepezlilerle birlikte 2009’da çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik duyguları içerisinde, çok daha güzel işlere imza atacağız. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, yeni yılda da büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

2020 yılının da daha önceki yıllarda olduğu gibi Kepez ve Kepezlilerin kazanacağı, ülkece birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği bir yıl olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu güzel bir yıl diliyorum.

                                                                                                                

 
 
 
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.