Tütüncü, “Yeşil belediyeciliğe devam”


Gündem 30.09.2019 00:09:00 0
Tütüncü, “Yeşil belediyeciliğe devam”

Tütüncü, “Yeşil belediyeciliğe devam”

Kepez’in semt parklarını gezen Başkan Tütüncü, bugüne kadar ilçeye 3 milyon metre karenin üzerinde yeşil alan kazandırdıklarını belirterek, “Yeşil belediyeciliğe devam” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye yeni kazandırılan ve tadilatı yapılan semt parklarında incelemelerde bulundu. Semt parklarını tek tek gezen Başkan Tütüncü, doğu tarafı12 bin 767 metre, batı tarafı ise 17 bin 133 metre kare alana sahip, tadilat aşamasındaki Sakarya Parkı’nı da gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tütüncü, yenilenecek ağaçların yerine de zeytin ağacı dikilmesi talimatı verdi. Kepez Belediyesi olarak yeşile bambaşka bir önem verdiklerine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bir yandan harika yeni parklar yaparken, diğer yandan da eskiyen parklarımızı yeniliyor ve kullanılamaz hale gelen yeşil alanlarımızı da yeniden yeşillendiriyoruz.  Çünkü artık Kepez'de yeşil seferberliği var.” diye konuştu.

Kepez’e nitelikli yeşil alanlar

Kepez'in ‘Yeşil Seferberliği’nin yaklaşık 3 aydır büyük bir hızla devam ettiğine değinen Başkan Tütüncü, “Kepez’e yeni ağaçlar dikiyoruz, yeni yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bütün bu çabamızdaki gayemiz, hemşehrilerimizi daha çevreci bir ortamda yaşatmak istiyoruz.  Kepez yeşile çok büyük önem veriyor. Bugüne kadar 3 milyon metrekarenin üzerinde yeşil alan ürettik. İnşallah bu çabalarımızla ve gayretlerimizle birlikte çok daha geniş yeşil alanlarımız olacak. Ama bundan çok daha önemlisi çok daha nitelikli, kaliteli yeşil alanlarımız olacak. Kepez’de yeşil belediyeciliğe devam.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye gezi sırasında Park ve Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Park Bahçeler Müdür Vekili Muhammed Ahmet Demirtaş eşlik etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü