Gündem

Gündem Haberleri

TÜVTÜRK RESMEN SOYGUN YAPIYOR


Gündem 24.07.2020 15:49:00 0
TÜVTÜRK RESMEN SOYGUN YAPIYOR
Binlerce sürücü isyanda! TÜVTÜRK vatandaşı soyuyor TÜVTÜRK’ün uyguladığı yüksek muayene ücretleri vatandaşın bütçesini zorluyor. TÜVTÜRK muayene ücretlerine itirazlar çığ gibi büyürken vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. Vatandaş peş peşe gelen zamlarla mücadele etmeye çalışırken bir vurgun da TÜVTÜRK’ten geldi. Şirketin tahsil ettiği muayene ücreti sürücüleri sitem ettiriyor… VATANDAŞIN CEBİNDEN 10 DAKİKADA 422 LİRA ÇIKIYOR Aracı olan vatandaşların her 2 yılda bir yaptırmak zorunda olduğu araç muayenelerinde istenen fahiş ücret dudak uçuklattı. TÜVTÜRK’ün elinde olan araç periyodik bakımlarının fiyatı 422 lirayı bulunca vatandaş sosyal medyadan isyan etti. Binlerce vatandaş alınan ücretin haksız olduğunu dile getirirken yetkilileri göreve çağırdı. VATANDAŞ ADETA SOYULUYOR Otomobillerde egzoz emisyon ölçümüyle birlikte muayene ücretleri 422 lirayı buldu. Muayene ücretleri otobüs ve kamyonlarda toplam 544 lira, traktör ve motosikletlerde ise muayene ücreti 174 lira olarak alınıyor.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü