Gündem

Gündem Haberleri

Üç koldan rezervasyon geliyor


Gündem 3.07.2021 11:00:00 0
Üç koldan rezervasyon geliyor

Yurtdışından başlayan hızlı trafik Kurban Bayramı’nın resmi bayramla birleşmesiyle 9 günlük tatile döndü, bu da iç pazarı canlandırdı.

ANTALYA (İGFA) - Rusya’nın uçuş yasağını kaldırdığı 21 Temmuz’dan beri Antalya’ya her gün onlarca uçak inmeye başladı. Bunun arkasından Avusturya’nın Türkiye’yi kırmızı listeden çıkarması arkasından Almanya’nın seyahat uyarısını kaldırdı. Türkiye, Almanya’da ençok rezervasyon alan üç ülkeden biri olurken, bu ülkelere önümüzdeki günlerde Avrupa’dan yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

Öte yandan Temmuz ayı tibiariyle yurt içinde seyahat kısıtlamalarının kalkması ve bayram tatilinin 9 günlük hale gelmesiyle iç turizm de rezervasyonların da hızlandığı öğrenildi.


Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.
Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi