Ucuz konut için TOKİ beklemeye gerek yok! Vakıfbank 8 Bin TL peşin ve 1.182 TL taksitle ev satıyor!

Satın almak için ucuz ev arayanlara Vakıfbank'ın yeni fırsatları duyuruldu. Ucuz konut satışını yapacağını duyuran Vakıfbank ikinci el konutları 80 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.


Ekonomi 18.09.2022 13:03:00 0
Ucuz konut için TOKİ beklemeye gerek yok! Vakıfbank 8 Bin TL peşin ve 1.182 TL taksitle ev satıyor!

Türkiye'de ucuz fiyatlı ev satın almak isteyenler arayışlarını farklı kanallarda sürdürüyorlar. Emlak piyasasının içerisinde ucuz ev şeklinde bir seçenek artık kalmadı. Türkiye'nin hangi şehrinde ev alınmak istenirse istensin ev fiyatları 700 Bin TL'nin üzerinde oluyor. Bundan dolayı da farklı konut satış alternatiflerine yönelme başladı. TOKİ'nin sosyal konut projesi bunun için biçilmiş kaftan olsa da bunun da bazı dezavantajları bulunuyor. 

TOKİ'nin 2025 yılından önce evleri teslim etmeyecek olması, evlerin genellikle şehrin dış taraflarında inşa edilecek olması, taksit süresinin çok uzun olması, noter kurası ile ev satın alma hakkının çıkıp çıkmayacağının bir garantisinin olmaması ile bazı vatandaşlar farklı konut satış yollarını araştırıyorlar. Burada tek çıkış yolu ise bankalardan yapılan konut satışları oluyor. 

BANKALAR UCUZ KONUT SATIYOR!

Bankalar müşterilere kullandırmış oldukları kredilerin ödenmemesi durumunda mülkiyetini altıkları konutları elden çıkarmaya devam ediyorlar. Bu elden çıkarma işleminde ise bankalar tarafından üçün beşin hesabı yapılmıyor. Daha makul fiyatlarla satışa çıkarılan bu ikinci el konutlar uygun fiyatla ev arayanlara büyük bir fırsat oluyor. Üstelik bankalar bu evleri satarken müşterilere kredi desteği de veriyorlar. 

VAKIFBANK'IN KELEPİR KONUT İLANLARI YENİLENDİ

Türkiye'de en çok kredi kullandıran bankalardan birisi olan Vakıfbank'ın elinde şu anda çok sayıda ikinci el konut bulunuyor. Vakıfbank da bu konutları satışa çıkarmaya devam ediyor. Oldukça uygun fiyatlar belirlenen bu konutlar ev sahibi olmak isteyenler için fırsat seçeneği oluyorlar.


Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı
Başkan Başdeğirmen: Üniversitemiz ile birlikte kentimizi daha da büyüteceğiz Başkan Başdeğirmen: Üniversitemiz ile birlikte kentimizi daha da büyüteceğiz
Isparta il koordinasyon kurulu toplantısında 2024 yılının İl 3 ayı değerlendirildi Isparta il koordinasyon kurulu toplantısında 2024 yılının İl 3 ayı değerlendirildi
Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim