Gündem

Gündem Haberleri

Üçüzlerin üçü de hamile


Gündem 4.07.2021 12:00:00 0
Üçüzlerin üçü de hamile

ABD’nin California eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki üçüzler Gina Purcell, Nina Rawlings ve Victoria Brown hamile. Arka arkaya bebeklerini kucaklarına alacak.

İkinci çocuğuna hamile Brown, 9 Temmuz’da doğum yapacak; oğlu olacak. İlk bebeğini bekleyen Rawlings 28 Ağustos’ta. Onun da bebeği. erkek. Üçüncü bebeğine hamile Purcell ise kasım ayında kızını kucağına alacak.

Gina Purcell, “Çocukluğumuzdan beri bebek sahibi olmak konusunda konuşurduk aramızda ama aynı zamanda hamile kalıp doğurmak gibi bir planımız olmadı elbette. Ama hayat işte! Aynı anda hamileyiz üçümüz de” dedi.

Rawlings ise ilk hamileliğinde bu deneyimi kardeşleriyle aynı anda yaşadığı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyerek, “Onlar benden daha deneyimli. Onlarla konuşmak beni rahatlatıyor” dedi.

Birbirlerine 15 dakika mesafede oturan üçüz kardeşler hamilelik, çıkan yeni bebek ürünleri konusunda her türlü deneyimi paylaştıklarını söylerken annelerinin dört ay içinde üç torunu daha olacağı için çok sevindiğini ve heyecanlandığını anlattı.


Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu