UGİYAD’dan Vali Coşkun’a Ziyaret

Uluslararası Gazeteciler, İnternet Yayıncıları ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Kenan Onaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.


Gündem 8.10.2021 17:30:00 0
UGİYAD’dan Vali Coşkun’a Ziyaret

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Onaran Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ile dijital habercilikte kimlik belirsizliği, sosyal medya ve internet yasası, sektörde yaşanan sıkıntılar ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak, derneğin faaliyetleri, amaçları ve yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coşkun dernek yönetimine faaliyetlerinde başarılar diledi.

Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya
Döşemealtı Belediyesi’nde ihale soruşturması: 22 kişiye gözaltı Antalya’da Döşemealtı Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım ihalelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Belediye Başkanı Turgay Genç’in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.