UGİYAD’dan Vali Coşkun’a Ziyaret

Uluslararası Gazeteciler, İnternet Yayıncıları ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Kenan Onaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.


Gündem 8.10.2021 17:30:00 0
UGİYAD’dan Vali Coşkun’a Ziyaret

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Onaran Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ile dijital habercilikte kimlik belirsizliği, sosyal medya ve internet yasası, sektörde yaşanan sıkıntılar ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak, derneğin faaliyetleri, amaçları ve yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coşkun dernek yönetimine faaliyetlerinde başarılar diledi.

Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.
Vali Erin, Bursaspor ve Isparta32spor heyetini ağırladı Vali Abdullah Erin, müsabaka öncesinde Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile ISBAŞ Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberlerindeki heyeti Valilikte ağırlayarak her iki kulübe de başarılar diledi.