Uludağ İçecekin İşte Eşit Kadın Sertifikası gururu

Bursadan uluslararası bir markaya dönüşen Uludağ İçecek, İşte Eşit Kadın Sertifikası alan alan sektöründeki ilk firma oldu.


Gündem 1.04.2021 10:30:00 0
Uludağ İçecekin İşte Eşit Kadın Sertifikası gururu

BURSA (İGFA) - Uludağ İçecek, iş hayatında kadınlara eşit haklar ve fırsatlar verilmesi için çalışan kurumların çalışmalarının sertifikalandırılması ve küçük ve orta ölçekli işletmelerden başlayarak adil toplum oluşturma hedeflerinin yayılması amacıyla Global Compact Türkiye Kadının Güçlenmesi Pensipleri (WEPs) ile örtüşen Kadına Eşitlik Prensipleri çerçevesinde belirlenen kriterlerin denetlendiği ve Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından oluşturulan programa yaptığı başvuru sonucu 100’den fazla ülkede denetimler gerçekleştiren İntertek tarafından İşte Eşit Kadın Sertifikası’nı sektöründe ilk ve öncü firma olarak almaya hak kazandı.

ADİL TOPLUM DÜZENİ

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Denetimler kapsamında Yönetim Sistemi, İşe Alım ve Çalıştırma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Tedarik Zinciri, Sosyal Etki vb. konu başlıkları cinsiyet eşitliğine yönelik şirket politikalarımız, kadın istihdamına yönelik ölçülebilir hedeflerimiz, kadın çalışan sayılarımız, çalışanlar ve yöneticiler arasında cinsiyet bazında dağılım dengesi, işe alım ve değerlendirme süreçlerinde cinsiyet eşitliği, aynı işi yapan kadın ve erkek çalışanların ücret dengesi açısından değerlendirildi. Bu değerlendirmeler sonucunda çalışanlarımız için tercih edilen şirket olarak görülmemizin yanı sıra hepimizin yaşamak istediği adil toplum düzeni oluşturmaya da destek olan kurumlardan biri olmanın gururunu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.