Gündem

Gündem Haberleri

Uludağda Koronavirüs teyakkuzu!

Adını daha önce Koronavirüs partileriyle duyuran Uludağda jandarma bu kez işi şansa bırakmadı.


Gündem 6.03.2021 16:00:00 0
Uludağda Koronavirüs teyakkuzu!

BURSA (İGFA) - Dinamik denetim uygulaması kapsamında; kontrollü normalleşme döneminde kış turizminin gözbebeği Uludağda Jandarma uyarı, ikaz ve denetimlerine aralıksız devam ediyor. Maske mesafe kurallarına uymayan vatandaşlara karşı idari yaptırımlar uygulanıyor.

Uludağda; tedbir amaçlı olarak kuvvet takviyesi yapılarak 5 trafik timi, 3 jak timi, 7 asayiş timi ile birlikte sivil görev yapan personel de görevlendirilerek 128 jandarma personeli sahada görev yapıyor.

Kurallara uymayan vatandaşların tespit edilmesi halinde idari para cezası işlemi gecikmeksizin uygulanıyor.

 






Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı