UN-Habitat İcra Direktörü Koaceli’nde ağırlandı


Gündem 31.05.2021 12:00:00 0
UN-Habitat İcra Direktörü Koaceli’nde ağırlandı

Başkan Büyükakın, Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (UN-Habitat) İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif’i makamında konuk etti.

KOCAELİ (İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (UN-Habitat) İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif’i makamında konuk etti. Kocaeli’nin ekonomi, eğitim, sağlık ve akıllı şehirler üzerine görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Başkan Büyükakın, “Sizin buraya ziyarette bulunmanız bu manada gelecekte çok güzel iş birlikleri yapmanın önünü açacak. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

UN-Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif de, Kocaeli’de ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, akıllı şehirler üzerine Birleşmiş Milletler’de uyguladıkları projelerle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a bilgi aktardı. Marmara Belediyeler Birliği’ne bağlı şehirlerden tecrübe aktarımı yapabileceklerine dikkat çeken Mohd Sharif, bu bağlamda sağlıklı şehirler, çocuk dostu şehirler ve iklim eylemi programlarında da birlikte çalışabileceklerini belirtti.Görüşme karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!