University4Society ile Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı seni çağırıyor!


Gündem 15.05.2020 03:53:00 0
University4Society ile Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı seni çağırıyor!

5-16-17 Mayıs 2020 Tarihlerinde University4Society Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Online platformda, üniversitemiz topluluklarından Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu ve Genç Girişimciler Topluluğu iş birliği ile Akdeniz Bölgesinin en aktif ve öğrenci dostu  girişimcilik maratonunu gerçekleştiriyor! Akdeniz Bölgesinin Girişimcilik Ekosistemi Bu HACKATHON ile Değişecek. Bu Ücretsiz Online Maratonda Seni Neler Bekliyor?


İş Fikri ve Ekip:

İkisine de gerek yok! İkisi de, ya da ikisinden birisi yoksa etkinlik alanına gelmen yeterli. Senin gibi girişimci ruhlular da burada zaten!

Mentorlar:

Senin derdinden anlayan, sana yol gösterecek ama seni bir o kadar da zorlayacak, konusuna ve piyasaya hakim, alanında uzman mentorlar.

Eğitimler:

Alanında uzman, dünyadaki en iyi ve en girişimci eğitmenlerden derlediğimiz uygulamalı 3 temel eğitim: İş Modeli Kanvas, Tasarımsal Düşünce, Yatırımcıya Sunum.

Yanında Getirmen Gerekenler:

Sadece bilgisayarın, uykusuzluğa hazır oluşun ve girişimci ruhun yeterli!

 

Başvuru İçin;

https://u4s.at/kayit.php?event=65

 

Daha Fazla Bilgi için:

İnstagram.com/uni4society_isubu

Serik’te Ramazan gecelerinde satranç heyecanı Serik’te Ramazan ayına renk katan Ramazan Satranç Etkinliği, üç hafta süren çekişmeli karşılaşmaların ardından final ve ödül töreniyle sona erdi.
Burdur'da Play-Off'lar başlıyor Hentbol Kadınlar 1. Ligi Play-Off müsabakaları 15-16-17 Mart tarihlerinde Burdur'da oynanacak. Süper Lig yolunda kritik mücadeleler iki grupta yapılacak.
Filenin küçük yıldızları sahne aldı: Şampiyon Eğirdir 1923 SK! Isparta’da düzenlenen Küçük Kızlar Kulüpler Voleybol İl Birinciliği turnuvası, oynanan son maçların ardından görkemli bir finalle tamamlandı. Sporun birleştirici ruhunun ve rekabetin en güzel örneklerinin sergilendiği turnuvada, Eğirdir temsilcisi kupayı
Kaş'lı Balıkçılara denizanası alarmı Antalya Körfezi’nde poyraz ve ters akıntı etkisiyle ağlara dolanan 10 kiloya kadar dev denizanaları, balıkçılara zor anlar yaşatıyor. Uzmanlar, çocukların temastan kaçınması gerektiğini vurguluyor.
Akdeniz’de 4,8 büyüklüğünde deprem Akdeniz açıklarında 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, kısa süreli paniğe neden olurken ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum bildirilmedi.