University4Society ile Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı seni çağırıyor!


Gündem 15.05.2020 03:53:00 0
University4Society ile Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı seni çağırıyor!

5-16-17 Mayıs 2020 Tarihlerinde University4Society Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Online platformda, üniversitemiz topluluklarından Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu ve Genç Girişimciler Topluluğu iş birliği ile Akdeniz Bölgesinin en aktif ve öğrenci dostu  girişimcilik maratonunu gerçekleştiriyor! Akdeniz Bölgesinin Girişimcilik Ekosistemi Bu HACKATHON ile Değişecek. Bu Ücretsiz Online Maratonda Seni Neler Bekliyor?


İş Fikri ve Ekip:

İkisine de gerek yok! İkisi de, ya da ikisinden birisi yoksa etkinlik alanına gelmen yeterli. Senin gibi girişimci ruhlular da burada zaten!

Mentorlar:

Senin derdinden anlayan, sana yol gösterecek ama seni bir o kadar da zorlayacak, konusuna ve piyasaya hakim, alanında uzman mentorlar.

Eğitimler:

Alanında uzman, dünyadaki en iyi ve en girişimci eğitmenlerden derlediğimiz uygulamalı 3 temel eğitim: İş Modeli Kanvas, Tasarımsal Düşünce, Yatırımcıya Sunum.

Yanında Getirmen Gerekenler:

Sadece bilgisayarın, uykusuzluğa hazır oluşun ve girişimci ruhun yeterli!

 

Başvuru İçin;

https://u4s.at/kayit.php?event=65

 

Daha Fazla Bilgi için:

İnstagram.com/uni4society_isubu

“Davraz, En Güvenli Kayak Merkezi Olma Özelliğini Güçlendiriyor” Davraz Kayak Merkezi Genel Koordinatörü Kubilay Oktay Başyiğit, yüksek rakımı, güçlü konaklama altyapısı, devlet onaylı kamp merkezi kimliği ve en zorlu hava şartlarında dahi üst düzey güvenlik önlemleriyle Davraz’ın Türkiye’nin e
AK Parti'de 108 başkan değişti AK Parti Teşkilat İşleri Başkanlığı, şubat ayında gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre’den bu yana teşkilat yapılanmasında dikkat çekici bir değişim sürecine imza attı.
Davraz Kayak merkezinde yeni ücret tarifesi duyuruldu Türkiye'de Isparta’nın önemli kış turizm noktalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi, 2025–2026 kış sezonu için geçerli olacak bilet ve otopark ücretlerini açıkladı.
İnek Sütü Toplama Azaldı, Ürün Çeşitliliği Arttı Ticari süt işletmelerince Ekim ayında toplanan inek sütü miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,2 düşerken, yoğurt ile ayran-kefir üretiminde artış yaşandı.
Tavuk eti üretimi artarken yumurta azaldı Ekim 2025’te tavuk eti üretimi yüzde 8,7 artışla 247 bin 392 tona yükselirken, tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,9 düşüşle 1,81 milyar adet olarak gerçekleşti. Ocak–Ekim döneminde ise et üretimindeki artış sürerken, yumurta üretimin